Înapoi la categorie

Revelion 2022 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel HERE WE GO AGAIN

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Noaptea dintre ani se anunţă, și de această dată, absolut strălucitoare! Trecerea în 2022 poartă însemnele unui spectacol magic în care setea pentru eleganţă și apetitul pentru distracţie vor fi pe deplin satisfăcute la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pregătește-te pentru o noapte strălucitoare și incitantă! Ridică paharul pentru 2022 și începe minunata aventură a simțurilor pentru a sărbători noi începuturi. Te vom purta într-o călătorie superbă, bogată în delicii culinare, băuturi fascinante și divertisment extraordinar în așteptarea unui nou an minunat!

Rezervă o noapte magică pentru 31 Decembrie și începe Noul An simțindu-te fabulos! Te tentăm cu patru destinații de petrecere pe care abia așteptăm să le experimentezi:

  • HOW CAN I RESIST YOU în Grand Ballroom
  • HOW MUCH I MISSED YOU în Constanta Ballroom
  • MAMMA MIA! în Cucina – The Italian Kitchen
  • I COULD NEVER LET YOU GO în JW Steakhouse

Bucură-te de varietatea extraordinară de opțiuni culinare și de bauturile exclusiviste și lasă-te purtat de ritmurile muzicii ale artiștilor precum Horia Brenciu, Funky Band, The Marions, Compania 7 și Academia de arte HB, în show-uri live și pline de viață!

Organizarea se va desfasura sub preventia raspandirii virusului COVID-19, la jumatate din capacitatea spatiilor, cu distantare fizica si participare doar in conditiile impuse de reglementarile in vigoare la acel moment.

RĂSFĂȚUL PRIMEI DIMINEȚI

În prima zi din noul an, fă-ți o plăcere și răsfață-te într-una dintre cele mai spațioase și luxoase camere de hotel din oraș. Un nou început ar trebui să înceapă ușor, fără griji! Rezervă-ți petrecerea pentru Revelion și beneficiază de prețuri speciale pentru această experiență excepțională!

Află mai multe din broșura sezonului festiv: Povesti de Iarna – JW Marriott Bucharest Grand Hotel RO         Festive Season 2021 – JW Marriott Bucharest Grand Hotel EN