Înapoi la categorie

Nunta ta de vis devine realitate la JW Marriott

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Atunci când vine ziua ta specială, la care ai visat dintotdeauna, îți dorești ca totul să fie pur și simplu perfect. Nu te poți împiedica să ai emoții în clipe atât de importante pentru tine și pentru cei din jurul tău, dar la fel de important este să nu ai nici griji care să îți umbrească bucuria.

Cu echipa de profesioniști JW Marriott, poți avea încredere deplină că evenimentul tău unic este exact așa cum ți l-ai imaginat și că fiecare amănunt a fost verificat. Totul pentru ca tu să nu ai emoții decât atunci când vei rosti „da”.

Fie că plănuiești momentul tău special cu mult timp în avans, fie că iubirea, pasiunea și spontaneitatea au făcut ca organizarea nunții să fie o decizie de ultim moment, trebuie să știi că, atunci când vine vorba de visul tău, la JW Marriott nimic nu e imposibil: oricât de mare sau de mică ar fi nunta, indiferent de tematica pe care o dorești sau de specificul cultural, specialiștii noștri dedicați și certificați în wedding planning sunt gata să transforme totul din vis în realitate.

Dar la JW Marriott, în ziua ta magică, chiar și realitatea va avea iz de poveste, întrucât decorul fabulos cu scările de marmură decorate special pentru această ocazie îi vor conduce pe invitați către sala de bal (Grand Ballroom sau Constanța Ballroom) dându-le impresia că tocmai au pășit într-o feerie. Iar tu și alesul inimii tale veți avea parte de cele mai frumoase fotografii peste care să vă uitați peste mulți, mulți ani atunci când le veți spune nepoților despre povestea nunții voastre.

Pentru o experiență unică, la fel ca iubirea care vă face să vă uniți destinele, echipa noastră de bucătari concepe un meniu personalizat, gândit special pentru a reflecta gusturile voastre, meniu pe care îl veți putea degusta, cu o lună înaintea evenimentului propriu-zis. Mai mult, tortul de nuntă va fi unul din cadourile pe care suntem bucuroși să vi le oferim, tort ce va purta semnătura Chef-ului nostru Patiser.

Un alt cadou va fi cazarea pentru noaptea nunții într-una din elegantele camere ale hotelului atât pentru voi, cuplul norocos, cât și pentru nașii voștri. De asemenea, invitații voștri vor avea parte de oferte speciale la cazare. Surprizele nu se opresc aici: vom fi bucuroși să fim alături de voi la prima aniversare a căsătoriei voastre, cu un voucher cadou pentru unul dintre restaurantele JW Marriott.

Alegeți o zi de duminică pentru evenimentul vostru și beneficiați de pachete atractive pentru momente de vis.

Fericirea momentelor speciale din viață este mai intensă atunci când prinde contur exact așa cum ai visat. Dacă simți că și momentul tău special își găsește cea mai bună expresie la JW Marriott, prin atenția desăvârșită și grija pentru fiecare detaliu a specialiștilor noștri în organizare de nunți, te invităm să ne contactezi la weddings@marriott.com sau pe pagina facebook.com/NuntiLaMarriott, pentru a planifica împreună nunta ta de poveste.

Singura ta preocupare va fi să strălucești de fericirea emoțiilor pozitive care îți vor cuprinde inima — de tot restul ne ocupăm noi și suntem mândri să putem spune că o facem ca nimeni alții.

În plus, avem și un eveniment dedicat la care te așteptăm să ne treci pragul: târgul de nunți pe care îl organizăm la începutul anului viitor, pe 26 și 27 ianuarie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde în cele două săli de bal destinate nunților, Grand Ballroom și Constanța Ballroom, vă introducem în atmosfera de poveste a nunții la JW Marriott, vă prezentăm tendințele anului 2019 și vă așteptăm cu multe surprize care vă vor ajuta să vă pregătiți nunta.