Boutique-uri de lux și monobranduri celebre te așteaptă pentru cea mai rafinată experiență de cumpărături.

Scurt istoric

O clădire cu personalitate

Inaugurat în anul 2000, The Grand este cel mai important complex multifuncțional din România, acolo unde serviciile premium se contopesc cu exclusivitatea, pentru a oferi o experiență extraordinară oaspeților care trec pragul clădirii.

Hotelul de 5* JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele șase entități de acest fel din Europa, parte a rețelei Marriott, denumite după John Willard Marriott, fondatorul lanțului internațional care are sediul în Statele Unite ale Americii.

Alături de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, complexul The Grand găzduiește The Grand Offices - o zonă de birouri premium, ce se întinde pe o suprafață de peste 11.000 metri pătrați și dispune de facilități extra: zona de restaurante, galerie comercială, bancă, farmacie, centru de înfrumusețare, World Class at The Grand, Spa at The Grand, cazinou, parcare subterană și supraterană.

The Grand Avenue este galeria comercială situată la parterul clădirii The Grand, acolo unde s-au așezat, de-a lungul timpului, cele mai puternice branduri de pe piața de lux din România. Motivul alegerii acestui loc este simplu: The Grand Avenue este singurul loc din București și din România, care îndeplinește standardele impuse de brandurile de lux.

Prezent și viitor

Viziune - Misiune - Valori

Lumea ideală este aceea în care compromisul nu este prezent în viețile oamenilor drept un substitut al calității. Ne dorim ca acțiunile și manifestările noastre să fie surse de bucurie și de inspirație pentru toți cei care interacționează cu noi, fără compromisuri, având întotdeauna ca reper cele mai înalte standarde.

Conștienți de impactul pe care îl are calitatea produselor și a serviciilor asupra experienței trăite de către clienții, colaboratorii și partenerii noștri, urmărim, zi de zi, să livrăm excelența prin toate acțiunile și manifestările noastre.

Credem cu tărie că spiritul responsabil și plin de respect al tuturor acțiunilor întreprinse, desfășurate în condiții de deplină siguranță și eficiență, în permanent contact cu schimbările sociale și de mediu, asigură cele mai bune condiții pentru o manifestare și o dezvoltare sustenabilă. În acest sens, am implementat pe acoperișul clădirii The Grand un sistem modern de panouri fotovoltaice, pentru a asigura parte din consumul de electricitate inclusiv din surse regenerabile. The Grand colaboreaza permanent cu una dintre cele mai active organizații umanitare din România - Concordia - în vederea sprijinirii copiilor și tinerilor proveniți din medii vulnerabile.

The Grand Experience

Totul sub un singur acoperiș

„Totul sub un singur acoperiș” este mai mult decât o promisiune, este fundamentul unei experiențe unice, marca The Grand. Astfel, în impunătoarea și, totodată, fascinanta clădire din Calea 13 Septembrie, serviciile, brandurile și produsele creează contextul perfect pentru a trăi cele mai rafinate experiențe.

Fie că este vorba despre o sesiune de cumpărături printre brandurile de lux din The Grand Avenue, imediat după savurarea cafelei preferate în Pavilion Lounge sau în Viena Cafe, despre impecabilele servicii hoteliere garantate de standardele JW Marriott Bucharest Grand Hotel, de birourile versatile ale The Grand Offices, de momentele de relaxare sau de activitatea intensă de la World Class, entuziasmul pe care îl regăsim la Grand Casino sau despre delicioasele momente ce pot fi petrecute în restaurantele Cucina, JW Steakhouse sau în animatul pub Champions, timpul petrecut în complexul The Grand este extrem de apreciat de către oricine ne vizitează. Pentru că oaspeții noștri apreciază întotdeauna exclusivitatea și rafinamentul experienței The Grand.

Live The Grand Experience!

Fotografiile fac cât 1000 de cuvinte

Descoperă farmecul The Grand Avenue.

Fă un tur virtual prin magazine de lux și descoperă cele mai faimose branduri!
Vizitează The Grand și bucură-te de o experiență deosebită!
Transformă fiecare clipă petrecută la cumpărături într-un moment de neuitat!
Lasă-te cucerit de un mix unic de branduri!
Vezi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de top!
The Grand - locul unde eleganța se întâlnește cu profesionalismul.
Momente de relaxare sau întâlniri de afaceri - totul sub același acoperiș.
Alege ceasuri elvețiene recunoscute la nivel mondial!
Răsfață-te cu parfumurile și cosmeticele de la Elysée!
Simte bucuria cumpărăturilor la fiecare pas!
Descoperă cele mai importante branduri ale momentului!