Înapoi la categorie

J.W. Marriott investește 1.4 milioane de Euro în noul restaurant OLEA și aduce în premieră la București conceptul de Middleterranean Cuisine

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

OLEA, un restaurant cu un concept culinar inovator, își deschide porțile într-o zonă emblematică a Bucureștiului, în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cu un amestec încântător de arome și influențe, OLEA își propune să redefinească gusturile într-un mod unic și captivant. Investiția totală este estimată la 1.4 milioane de Euro.

John Willard Marriott Sr., fondatorul Marriott, a avut o profundă apreciere pentru activitățile în aer liber și a fost inspirat de frumusețea simplă a naturii și a mediului înconjurător. La JW Marriott, credem, de asemenea, că a lua masa în restaurantele noastre ar trebui să fie o experiență hrănitoare, creată pentru a vă revitaliza mintea, corpul și spiritul. Având în minte acest concept, suntem mândri să vă prezentăm o oază urbană, un loc perfect pentru un prânz, o cină sau un eveniment în aer liber.

Inspirat de bogăția gastronomiei Levantului și a Mediteranei, meniul OLEA aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine – o combinație rafinată de rețete tradiționale și reinterpretări moderne. Fiecare preparat reflectă pasiunea pentru ingrediente proaspete, autenticitatea și creativitatea bucătarilor experimentați. De la fructe de mare proaspete, stropite cu uleiuri de măsline bogate și aromate, și până la carnea condimentată cu o varietate de ierburi aromatice și condimente, fiecare fel de mâncare promite o explozie de arome.

Printre preparatele care îmbină ce e mai bun din ambele lumi se numără Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava. Nici băuturile noastre emblematice nu trebuie ratate: Levant Martini, Date Old Fashioned sau cocktailurile JW Garden vor transforma fiecare noapte de vară într-o experiență de neuitat.

Arhitectura locului și atmosfera desăvârșesc experiența unică – locația în aer liber este amenajată astfel încât să amintească de grădina unei vile de vacanță de pe malul Mediteranei, cu terasă generoasă și grădină luxuriantă, ferită de agitația orașului. Spațiul dispune, de asemenea, de o zonă privată pentru evenimente – Grădina Olea – locul perfect în aer liber pentru un eveniment special.

„Suntem încântați să aducem Middleterranean Cuisine în București și să ne deschidem porțile pentru iubitorii de gastronomie”, a declarat Nicolae Lică, Executive Chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel. „OLEA este mai mult decât un restaurant – este o călătorie culinară care îmbină tradiția cu inovația și vă invită să descoperiți arome și gusturi noi în fiecare preparat.”

Indiferent de momentul în care aleg restaurantul OLEA, oaspeții se pot bucura de atmosfera relaxată, seri cu live DJ, dar și un fire-pit in jurul căruia să se relaxeze în nopțile mai răcoroase de vară.
Pentru mai multe informații și rezervări puteți accesa www.oleabucharest.com sau puteți suna la +4 021 403 1919.

Galerie foto