Înapoi la categorie

Marriott Cycling Challenge 2018: Tradiția binelui și a bucuriei continuă

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Știm că faptele bune sunt asociate, de obicei, cu perioada sărbătorilor de iarnă, dar nouă ne place să fim activi mereu. A veni în sprijinul celorlalți este mai mult decât o atitudine sezonieră, este o tradiție adânc înrădăcinată în valorile noastre și în stilul nostru de viață.

Noi numim acest lucru “Spirit To Serve” și facem tot posibilul să punem acest spirit în aplicare ori de câte ori avem ocazia. La fel cum vom face și toamna aceasta, din nou, la Marriott Cycling Challenge 2018. Și te invităm să ni te alături!

Apropo de tradiția acțiunilor caritabile, am putea spune că și Marriott Cycling Challenge s-a transformat deja într-o adevărată tradiție, anul acesta ajungând la ediția a cincea. De data aceasta, evenimentul are loc pe 19 noiembrie și, ca în fiecare an, se desfășoară în sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor, care vor primi astfel, prin contribuția tuturor celor implicați în acest eveniment, șansa unei vieți mai bune și mai sănătoase.

Dar ce înseamnă, mai exact, Marriott Cycling Challenge? Este vorba despre o inițiativă a companiei Marriott International, pornită în 2014, în cadrul căreia toate hotelurile participante urmau să organizeze, în scopuri caritabile, un eveniment cu tematică de cycling, toate încasările fiind donate către reprezentanțele locale ale SOS Satele Copiilor.

Noi am pornit la drum cu două biciclete în lobby, 48 de voluntari din partea hotelului și 500 de euro, ajungând, la edițiile curente, la câte 20 de biciclete, 10 antrenori profesioniști, peste 250 de participanți și aproape 5000 de euro colectați din sponsorizări, taxe de înscriere a participanților și donații. Acestea sunt, de altfel, modalitățile prin care te poți alătura și tu, dacă dorești să te implici și să sprijini acest eveniment.

Marriott Cycling Challenge 2018

Pentru noi, Marriott Cycling Challenge înseamnă o zi dedicată sportului și bunei dispoziții, o zi în care profesioniști și amatori, toți autori de fapte bune, sunt aduși împreună într-un mare antrenament neconvențional chiar în holul hotelului nostru. Astfel, zece instructori dedicați vor susține de-a lungul zilei 12 sesiuni de biciclit cu durată de câte o oră, fiecare aducându-și tușa personală în stilul propus.

Participanții care acceptă provocarea de a se urca pe una dintre cele 20 de biciclete care vor fi instalate în lobby-ul JW Marriott Bucharest Grand Hotel vor avea parte de activitate fizică, adrenalină și distracție și vor avea ocazia de a cunoaște oameni noi, dar, mai ales, de a pleca acasă cu satisfacția de a fi sprijinit 45 de copii în șansa lor de a fi mai aproape de sporturile la care visează.

Și pentru că o vorbă din înțelepciunea populară românească spune că „bine faci, bine găsești”, de surprize vor avea parte nu doar copiii pentru care se joacă totul, ci și participanții înșiși: cei mai implicați și mai hotărâți dintre aceștia, care vor impresiona prin efort și dedicare, vor fi răsplătiți cu premii surpriză.

Ceea ce este uimitor în fiecare an este faptul că, dincolo de a fi o acțiune caritabilă, Marriott Cycling Challenge se dovedește a fi, la fiecare ediție, un eveniment plin de zâmbete și energie, care coagulează întotdeauna în jurul cauzei susținute oameni de calitate, veseli, animați de dorința de a produce o schimbare pozitivă și de disponibilitatea de a acționa în acest sens. Suntem mândri să-i găzduim an de an și onorați că ni se alătură.

Dacă vrei și tu să iei parte la Marriott Cycling Challenge, ediția 2018, urmărește pagina de Facebook  JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde vei găsi mai multe detalii despre desfășurare și modalitățile prin care te poți implica direct.

Îți mulțumim că ne ajuți să ducem mai departe tradiția unui eveniment care ne-a devenit foarte drag, dar mai ales îți mulțumim pentru că, datorită faptului că tu alegi să te implici, niște copii defavorizați vor avea în viitor acces la sporturi, sănătate, educație, iar visurile lor vor crește odată cu ei.