Date de contact

Program

Luni - Vineri 11:00 - 20:00
Sambata 11:00 - 19:00
Duminica 12:00 - 18:00

‘I always wanted to be a designer. Even as a child I dreamt that I would one day dress the most beautiful women in the world.’ Ermanno Scervino

În 1999, după o colaborare de zece ani cu cele mai bune nume din industria modei italiene, Ermanno Scervino a decis să își lanseze propriul brand. Văzuse și învățase tot, făcuse cunoștință cu starurile din Studio 54, se distrase cu crema New York-ului în anii ’80, acompaniat de Andy Warhol care l-a dus în The Factory sau dansase în setup-ul chic din Ibiza. Cu alte cuvinte, luxul și stilul de viață high-class nu ii erau deloc străine lui Ermanno. Ca într-o poveste frumoasă, într-o zi s-a hotărât că vrea să îmbrace cele mai frumoase femei ale lumii.

În 2000 a avut loc întâlnirea crucială cu Toni Scervino, acum CEO-ul grupului cu care a fondat compania Ermanno Scervino, lider în industria fashion pe segmentul premium. Designerul a format o rețea de ateliere sub egida unei singure entități, în Florența, reușind astfel să își dezvolte colecțiile într-o manieră independentă, respectând stilul italian.

Articolele de îmbrăcăminte Ermanno Scervino sunt inovatoare, rafinate, sofisticate și originale, conțin un amestec de elemente aparte, reprezintă o reală intersectare a calității, eleganței și a bunului gust în materie de modă. Ermanno Scervino înseamnă un lux iconoclastic, emancipat și inovativ!

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • thin-1366_necklace Accesorii
  • Bijuterii
  • Genti Genți
  • Haine Haine
  • Încălțăminte