Date de contact

Program

Luni - Vineri 10:00 - 21:00
Sambata 10:00 - 20:00
Duminica 10:00 - 18:00

Bijuterii cu stocare inteligentă. Cadouri cu suflet care prind viață.

Lansat în anul 2021, brandul de bijuterii premium Anyoli a reprezentat o inovație la nivel mondial, câștigând locul al doilea la Targul de Invenții de la Geneva, datorită tehnologiei din interiorul bijuteriilor care îți oferă posibilitatea de a încărca oricând și ori de câte ori dorești un mesaj personalizat pentru persoanele dragi.

„Love to give” este legea care guvernează universul Anyoli. Deoarece darurile cele mai însemnate sunt cele în care dăruiești o parte din sufletul tău, Anyoli a îmbinat arta cu tehnologia, iar prin îmbrățișarea lor s-au născut bijuteriile cu suflet.

Astfel, tu poți încărca orice mesaj, oricând dorești, pentru a te asigura că ești mereu în mintea și inima acelei persoane care dă sens vieții tale.
Declară-ți sentimentele cu Anyoli Jewelry.

Cele 4 colecții, Love, Nature, Dio, Full Moon, sunt evidențiate de coliere, lanțișoare, brățări, butoni, cercei sau inele din aur alb, galben sau roz, perle și pietre naturale, dar mai ales, diamante.

Pentru că emoțiile nu au nevoie de cuvinte, pentru că iubirea nu se arată, ci se simte, Anyoli Jewelry a dat naștere bijuteriilor cu stocare inteligentă care printr-o singură atingere a pandantivului de telefon, orice amintire prinde viață, orice poză vorbește de la sine și orice mesaj va dărui un zâmbet din inimă persoanei ce primește bijuteria inteligentă.

Cu Anyoli ești mai aproape de sufletele dragi ție.

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • thin-1366_necklace Accesorii
  • Bijuterii