Date de contact

Program

Luni - Vineri 11:00 - 21:00
Sâmbătă 11:00 - 20:00
Duminică 11:00 - 18:00

Calitate, manufactură și expertiză. Acestea sunt valorile din spatele tuturor colecțiilor Elisabetta Franchi, atribute ce stau la baza stilului luxury ce a devenit, în ultimii ani, un nou standard în lumea modei.

De la cercetare la studiul materialelor și a țesăturilor, la crearea prototipurilor, cu deosebită atenție la detalii, fiecare etapă de generare a procesului de producție are loc în sediul central al brandului, din frumoasa zonă rurală a Bologniei. Ideile inovative ale casei de modă sunt materializate cu ajutorul experților, într-un dialog continuu, inspirat de pasiune și excelență.

O femeie ce stârnește emoții și, totodată, este atinsă și influențată de ele. Viața sa este în sine o emoție. O viață trăită deplin și necondiționat, având un singur obiectiv: împlinirea visurilor copilăriei și asta pentru că ale sale creații reflectă, dintotdeauna, esența pură a sufletului său. Această dorință a devenit, în timp, realitate.

Ea este Elisabetta Franchi, inima ce pulsează în numele unui brand, o femeie care a reușit să zdruncine universul feminin prin stilul și creativitatea sa. Succesul său are la bază pasiunea nelimitată, grija extremă pentru designul produselor, devotamentul pentru muncă și un simț pragmatic echilibrat.

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • thin-1366_necklace Accesorii
  • Haine Haine
  • Încălțăminte