Date de contact

Program

Luni - Vineri (doar cu programare) 10:00 - 20:00
Sambata (doar cu programare) 11:00 - 18:00

Rolex, producătorul elvețian de ceasuri, cu sediul central la Geneva, este recunoscut la nivel mondial pentru expertiza și calitatea produselor sale.

Ceasurile din gama Oyster si Cellini, toate certificate “Superlative Chronometers” pentru precizie, performanță și fiabiliatate, sunt simbolurile excelenței, eleganței și prestigiului.

Fondat de Hans Wilsdorf în 1905, brand-ul este pionier în dezvoltarea ceasului de mână și stă la baza numeroaselor inovații orologere, precum Oyster, primul ceas de mână rezistent la apă, lansat în anul 1926, precum și mecanismul automatic, Perpetual, inventat în 1931. De-a lungul timpului, Rolex a înregistrat peste 400 de patente.

La ora actuală, Rolex este prezent în peste o sută de țări din lume, prin mai mult de 30 de afiliați și centre de service, garanția calității și a autenticității ceasurilor. Vasta rețea, unică de acest gen, este bazată pe aptitudinile celor aproximativ 4.000 de ceasornicari, instruiți temeinic în standardele Rolex, ce lucrează în cadrul afiliaților sau retailerilor oficiali Rolex. Prin toți acești profesioniști, compania asigură distribuția și service-ul ceasurilor Rolex, în concordanță cu standardele proprii de calitate.

În România, CHRONOLINK este importatorul exclusiv al brandului Rolex. Cu o prezență pe piața autohtonă de peste 15 ani, CHRONOLINK își desfășoară activitatea prin cele două Boutique-uri situate în cadrul galeriei The Grand Avenue și în Bulevardul Primăverii 20, precum și prin Service Center-ul din galeria The Grand Avenue.

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • thin-1366_necklace Accesorii
  • Ceasuri