Înapoi la categorie

Diesel: Viitorul este “Work in Progress”

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Brandul italian Diesel confirmă deschiderea sa către viitor și către designul futurist, prezentând o viziune amplă a ceea ce ar putea urma în anii care urmează. În opinia celor de la Diesel, ziua de mâine este “work din progress”, în special pentru că se bazează pe ceea ce este creat în ziua de astăzi.

Milano, capitala cosmopolită a modei italiene, se află într-o continuă dinamică, întrucât peste tot se construiește, peste tot se schițează viitorul nostru, al tuturor. În tot acest univers contemporan, Diesel Living își creează propria zonă de lucru, un loc unde, în spatele schelelor și al plaselor de protecție, se dezvăluie o lume a designului de lux, ce așteaptă pregătită pentru tot ceea ce urmează să vină.

Cu o deschidere firească către ospitalitate, Diesel Living oferă o viziune deschisă către domeniul imobiliar, astfel încât fiecare schiță inspirată de imaginație să poată deveni realitate. În cadrul Târgului de Mobilă de la Milano, ediția 2019, Diesel Living a prezentat noi oferte, pentru a extinde domeniul Diesel, precum și versiuni actualizate ale celor mai bine vândute piese clasice, aflate în portofoliul celebrului brand italian și destinate sectorului hotelier sau ansamblurilor rezidențiale, incluzând aici spațiile publice și locuințele. Celebrând Ten Light Years of Diesel Living with Foscarini, Diesel a lansat oficial industriala, dar fermecătoarea lampă Wrecking Ball, cu un glob de sticlă disponibil în două nuanțe. Au revenit în actualitate şi preferatele publicului – farfuria zburătoare cosmică a lămpii LED White Noise într-o versiune mai mică, iar lampa Fork a fost îmbrăcată în diferite materiale, unul mai nonconformist decât altul.

Diesel Living a marcat, de asemenea, o decadă de colaborare cu Moroso, readucând în atenție populara canapea Nebula Nine, acum disponibilă și în varianta “easy-going” Nebula Light, cu tapiserie liniară. Şi-a făcut intrarea şi AeroZeppelin – un nou stil modular pentru fotolii versatile voluminoase şi, ȋn acelaşi timp, extrem de uşoare. Acestea se potrivesc perfect cu noile măsuţe realizate din cadrul metalic similar unui zeppelin, cu o învelitoare din sticlă pictată cu vederi aeriene abstracte.

 

 

Pentru Seletti, brandul italian recunoscut global pentru designul său satiric revoluționar, Diesel Living a celebrat cincizeci de ani de la primul pas pe Lună cu un nou Starman auriu, alăturat planetelor din sistemul nostru solar, transformate în cuierele plutitoare pentru pereţi Cosmic Hangers și farfurii Side Doesn’t Matter, ce ilustrează două fețe ale Pământului privite de la aceeași distanță de pe lună – toate în ediția nouă a colecției Cosmic.

Totodată, în parteneriat cu Iris Ceramica, Diesel Living a prezentat noile podele de inspirație intergalactică, cu Cosmic Marble răsucit și efectul de marmură Liquid Cosmo aplicat pe ceramică, plus finisări betonate pentru efect industrializat. Pentru Berti, Diesel Living oferă opțiuni variate de podea, inclusiv colecția-semnătură Shadow, cu planșe de stejar vopsite indigo şi stinse în două variații de culoare, Black Shadow și Grey Shadow. Iar ȋn colaborare cu Mirabellor Carrara, Diesel Living continuă colecția de așternuturi cu un design edgy și urban, toate realizate pentru a va oferi confort și design în viața de zi cu zi.