Înapoi la categorie

White Party pe terasa The Garden at JW Marriott Bucharest Grand Hotel

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Luna iunie a adus cu sine una dintre cele mai așteptate petreceri ale sezonului cald pe terasa plină de vegetație a The Garden at JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Este vorba despre evenimentul de lansare al numărului de vară A List Magazine, o petrecere tematică care a strâns peste 300 de invitați și care, conform tradiției, a început dimineața, la ora zece.

La acest număr special tema a fost #allwhite, așa că invitații și-au dat silința să respecte dress code-ul și au reușit să etaleze ținute superbe, în perfect contrast cu verdele puternic care înconjoară terasa The Garden. Rând pe rând, trecând prin The Grand Avenue și admirând vitrinele brandurilor de lux aflate în galerie, persoanele publice, jurnaliștii, influencerii și colaboratorii sau prietenii revistei A List Magazine au umplut până la refuz spațiul special amenajat, acolo unde s-au răsfățat cu preparatele excepționale pregătite de echipa coordonată de Nicolae Lică, Executive Chef al JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Printre acestea, s-au numărat binecunoscutele produse de patiserie daneză, delicioasele croissante, brioșele, atmosfera fiind întreținută de stațiile live pentru waffles și clătite, special accesorizate cu numeroase creme și sosuri pentru completarea sublimă a gustului acestora. De asemenea, pentru că vorbim de un eveniment destul de matinal, nu aveau cum să lipsească omleta și șunca bine rumenită, atât de apreciate de toți cei prezenți. Și pentru că ne aflăm la începutul sezonului cald, cireșele, caisele, nectarinele sau căpșunile au fost pata de culoare în spațiul special amenajat de echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Invitații s-au simțit excelent pe toată durata celor trei ore de eveniment, mai ales că oamenii erau dornici de reîntâlnire după aproape doi ani de pandemie și restricții, așa că revederea colegilor de breaslă sau a partenerilor de afaceri a fost cel mai bun prilej de socializare și de depănare a amintirilor. Și pentru că un eveniment de acest tip are mereu surprize pregătite pentru invitați, Andreea Esca, cea care conduce publicația A List Magazine, a oferit mai multe premii celor prezenți, prin tragere la sorți. Printre acestea, s-au aflat și două invitații la binecunoscutul Brunch al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, câștigătorii fiind extrași din urnă de Chef Nicolae Lică.

Petrecerea A List Magazine a fost presărată cu numeroase spații speciale destinate fotografiilor, iar cei prezenți și au imortalizat prezența la eveniment cu o mulțime de imagini și clipuri video încărcate pe rețelele de socializare, acolo unde partenerii The Grand Avenue și JW Marriott Bucharest Grand Hotel au avut parte de numeroase menționări, semn că invitații au apreciat rolul important al acestora în reușita evenimentului.

Galerie foto