Înapoi la categorie

Emoție și bucurie pe scena Teatrului Odeon la concertul organizației umanitare Concordia

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Emoție, lacrimi de bucurie, aplauze și oameni de bine, prezenți în număr foarte mare. Așa s-ar putea descrie, în câteva cuvinte, evenimentul organizat joi, 29 septembrie 2022, de către Organizația Umanitară Concordia, în elegantul Teatru Odeon din Capitală. Prezentat sub forma unui concert caritabil – “Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!” – întâlnirea a devenit, de-a lungul celor șase ediții anuale, un loc de întâlnire și de revedere pentru cei care susțin permanent proiectele organizației, pe de-o parte, și tinerii și copiii care beneficiază de pe urma activității intense a celor care lucrează în numele Concordia.

De peste 30 de ani, Concordia vine în sprijinul copiilor și tinerilor din medii vulnerabile, pe care îi sprijină să își regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă. Evenimentul caritabil a avut loc sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României. Alături de aceasta, au fost prezenți oaspeți de seamă, dintre care îl amintim pe domnul Georg Oberreiter, Ministru Plenipotențiar, Adjunct Șef de Misiune la Ambasada Austriei la București, și peste 200 de invitați, toți bucurându-se de un concert extraordinar susținut de violonistul Alexandru Tomescu și a sa magică vioară Stradivarius Elder-Voicu, dar și de fermecătoarea interpretare a pianistei Adela Liculescu. Cel mai emoționant moment al serii a fost dăruit de Corul copiilor din Concordia, sub coordonarea prof. Teodora Banu Nistoroiu, acompaniat la pian de Daniel Dumitrașcu, Lucian Duță la vioară și de solistul Eduard Stoica și Alexandru Dumitrașcu, percuționist.

Organizația umanitară Concordia este susținută de numeroase companii din România dar și de peste hotare, printre cei mai de seamă contributori ai proiectelor fiind grupul austriac Strabag, alături de The Grand și The Grand Avenue.