Înapoi la categorie

Valentino Spring/Summer 2019 Collection

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Pierpaolo Piccioli, directorul de creație al Casei Valentino, a reușit, din nou, să surprindă plăcut industria modei, oferindu-le celor prezenți posibilitatea de a visa în mijlocul zilei, așa cum s-au exprimat unele persoane prezente la show-ul care anunță tedințele Primăvara – Vară 2019.

Libertatea de a fi tu însuți este, în esență, posibilitatea de a trăi prezentul, fără a urma reguli deja trasate. Căutarea unui centru de greutate în echilibrul instabil al prezentului înseamnă a explora propriul spațiu interior. Un loc mobil, în care este permis să fii tu însuți și utopiile devin reale.

Interiorul conturează exteriorul. Îl formează, îl sculptează și îl locuiește. Spațiul și persoana se ciocnesc. Volumele sunt pure, clare și mobile. Negrul explodează ca o sumă energetică a tuturor culorilor, iar acestea sunt eliberate în fanteziile personale, frenetice. Strictețea și excentricitatea: extreme care converg, dând formă curajului de a fi pur și simplu așa cum vrei să fii.

Libertatea de a lăsa brandul de a fi definit de valori, înainte de estetică, pentru că ceea ce se vede derivă dintr-un sentiment și, dacă sentimentul este adevărat, totul se reunește. Valorile care apropie și vorbesc celor care vor și care pot asculta.