Înapoi la categorie

Diesel și vara lui 2024: inspirație și creativitate

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Vara își intră pe deplin în drepturi și brandurile consacrate nu pot rata ocazia pentru a-și prezenta noutățile pentru acest sezon al concediilor și al vacanțelor departe de casă. Diesel nu face excepție și a prezentat colecția Primăvară – Vară 2024, o colecție inspirată, așa cum declară, de experimentarea democratică, inovațiile tehnologice și arhetipurile renăscute.

În general, pentru Diesel, ținutele sunt compuse din mai multe straturi: o vestă denim este legată de un alt strat denim în faţă, apoi tăiată cu laserul, pentru a afişa detaliile ascunse dedesubt. Acelaşi tip de legătură apare pe faţa a ceea ce pare o fustă din denim, dar este, de fapt, un şorţ din același material ataşat la jeans. Bucăţile din denim legate şi tăiate cu laserul apar şi pe jachete, fuste şi jeans, iar suprapunerile apar în întreaga colecţie, chiar şi în segmentul tailoring.

Starea de spirit imaginată de Diesel este similară situației în care ai fost treaz toată noaptea, însă eşti pregătit pentru mai mult: topurile din denim şi cardiganele din denim sunt ţinute laolaltă de şireturi încrucişate; o ‘little black dress’ din tricot este finisată cu un logo metalic D poziţionat pe decolteu. Piesele din tricot cu două straturi sunt brodate împreună, apoi stratul superior este tăiat, creând un efect ca de plasă. Alte piese din jerseu sunt imprimate cu modele de postere de film Diesel, apoi stratul superior este tăiat, pentru un efect ca de panou publicitar care se dezlipeşte.

Micile rochii din jerseu se încrucişează pe corp şi lasă spatele la vedere; rochiile metalice lungi au fermoare peste piept, pentru a ascunde sau expune ce își dorește fiecare. Un imprimeu cu ploaie deformată arată precum unul de piele de animal şi apare pe rochii cu mânecă lungă, pe jachetele căptuşite şi este chiar ţesut ca un jacquard pentru cardigane.

“La Diesel, promovăm cu adevărat inovaţia în moduri ce o fac să pară uşoară. Am dezvoltat tratamente complexe în această colecţie, care au avut nevoie de ani pentru a fi perfecţionate, folosite pentru piese pe care le poţi arunca pur şi simplu pe tine şi să trăieşti cea mai bună viaţă Diesel”, spune Glenn Martens, director creativ Diesel.

Totodată, colecţia Diesel Beachwear 2024 şi îşi invită fanii la plajă cu noile piese ale verii – costume de baie şi bikini realizați din materiale elastice, care se usucă uşor, pentru un fit perfect şi libertate totală de mişcare. Prietenii brandului sunt invitaţi să poarte la plajă ori la piscină costume întregi sau cu alură sport, în block colors care merg de la non-culori, până la clasicul Diesel red şi culori-neon. Prosoapele de plajă şi celelalte accesorii esenţiale afişează spiritul colecţiei primăvară-vară 2024, creând o şi mai mare deschidere pentru rebeliune şi experimentare.

Colecția Spring Summer 2024 este disponibilă în magazinul monobrand Diesel din cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, la binecunoscuta adresă Calea 13 Septembrie nr. 90 din Capitală.

Foto credit: Diesel

Galerie foto