Înapoi la categorie

The Grand Avenue – destinația preferată a specialiștilor din domeniu

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

The Grand Avenue a devenit destinația ideală a celor care iubesc shoppingul și ținutele în cele mai noi tendințe, fie că vorbim de pasionați sau de cei care lucrează, zi de zi, în acest domeniu. Toți se regăsesc în acest spațiu unic din București, cu adevărat polivalent, unde mixul de branduri este unul ideal și, foarte important, la îndemână. Atunci când vorbim de profesioniștii acestui domeniu, facem o referire specială la cei care realizează conceptul editorial pentru marile reviste de modă, cele care dictează tendințele din piață, precum și la cei care se ocupă de stilismul personal, o idee care prinde din ce în ce mai mult contur în țara noastră, așa cum este firesc. Iar acest lucru are multiple beneficii, pentru că un stilist personal poate să revoluționeze garderoba proprie, în cazul în care se dorește acest lucru, sau poate doar să cizeleze și să îmbunătățească un stil deja existent, bine conturat. În ambele situații descrise mai sus, rezultatele muncii unui specialist se resimt imediat, efectul “wow” fiind la ordinea zilei pentru cei care apelează la ședințe de shopping sau la îndrumările unui om pentru care styling-ul nu mai are secrete.

Alexandra Calafeteanu – designer & stilist vestimentar – Unica & Avantaje

„Experiența unor branduri renumite este, în majoritatea cazurilor, definitorie atunci când ne aflăm în fața provocării alegerii unui stil personal sau a unor ținute pentru un pictorial cu adevărat special. De aceea, varietatea și oportunitatea accesării celor mai noi colecții, în același timp cu boutiqurile din centrele globale ale modei, ne oferă nouă, stiliștilor, șansa de ne atinge potențialul maxim. The Grand Avenue cred că este singurul loc din România care oferă experiența de 5 stele pe care ne-o dorim cu toții atunci când vorbim despre branduri de lux. Așa că meseria de stilist personal devine pentru mine un adevărat răsfăț, de care mă bucur zi de zi, pentru că sunt înconjurată de creațiile celor mai mari designeri ai lumii.”

Alexandra Calafeteanu - Designer și stilist vestimentar

Alexandra Calafeteanu

Lucia Faur – stilist vestimentar & editor de modă – ForbesLife România

„The Grand Avenue este destinația ideală pentru shopping, în primul rând datorită selecției unice de branduri de lux, cu renume internațional, dar și datorită locației care găzduiește acest concept fabulos, situat la parterul J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel. Atmosfera sofisticată, ospitalitatea staff-ului mereu atent la nevoile clientului, precum și cafenelele și restaurantele aflate în proximitatea The Grand Avenue sunt doar câteva dintre deliciile care vor încânta orice oaspete al complexului. Mai mult decât atât, în meseria de stilist, avem mereu provocarea de a concepe look-uri unice, spectaculoase. În urma diverselor colaborări cu magazinele din incinta The Grand Avenue, au rezultat proiecte remarcabile, printre care editoriale de modă care concurează lejer cu cele de top la nivel global, clienți satisfăcuți cu noile garderobe gândite după personalitatea lor, compuse din piese premium, atent alese, precum și celebrități aplaudate pentru aparițiile publice și styling-uri geniale. Toate acestea sunt posibile datorită parteneriatelor de succes cu brandurile aflate în The Grand Avenue.”

Lucia Faur

Cristina Crăciun – stilist vestimentar & editor de modă – Elle Magazine

„Când am început, acum mai bine de 15 ani, să lucrez în acest domeniu absolut fascinant, piața românească de profil era la început de drum și existau foarte puține locuri în București unde ne puteam conecta la pulsul internațional al modei. Acesta este motivul pentru care deschiderile de monobranduri din cadrul The Grand Avenue au adus, unul după altul, motive reale de bucurie și de autentic răsfăț pentru noi, cei care lucram, zi de zi, cu brandurile cele mai puternice din această industrie a luxului. Nucleul de magazine din galerie este unul foarte cool, mai ales că sunt prezente nume care au lăsat o amprentă inconfundabilă în istoria modei. Un motiv în plus pentru noi, stiliștii, să devenim perfecționiști cu fiecare realizare a noastră și să conștientizăm că limitele creativității sunt impuse numai de imaginația noastră.”