Înapoi la categorie

Vedetele și-au dat întânire la Coachella Valley Music and Arts Festival

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Vedetele de peste ocean și-au dat întâlnire la unul dintre cele mai tari festivaluri din SUA. Coachella Valley Music and Arts Festival are loc anual, începând cu 1999, la Empire Polo Club din Indio (California), un club exclusivist, situat în deşert, la 200 km est de Los Angeles, în apropiere de mult mai cunoscutul Palm Springs. Acolo, timp de două weekenduri consecutive, cei mai în vogă artiști și trupe vor concerta, pe mai multe scene, în fața a peste 100.000 de persoane in fiecare zi de eveniment. În primul weekend din 2019, la festival au sosit foarte multe vedete, care au profitat de vremea excelentă și distanța foarte mică de Los Angeles, mai puțin de două ore de mers cu mașina. Printre acestea, cei prezenți au putut-o admira pe Alessandra Ambrosio, fost supermodel Victoria’s Secret, care a venit însoțită de iubitul ei Nicolo Oddi.

 

 

Kaia Gerber, fata celebrei Cindy Crawford, a sosit la eveniment îmbrăcată foarte relaxat și a dovedit, dacă mai era cazul, că frumusețea se moștenește, chiar dacă este încă un adolescent, dovadă a faptului că nu s-a sfiit să se bucure de o acadea pe parcursul prezenței ei la eveniment. La numai 17 ani, Kaia este o obișnuită a podiumului de modă, prezentând deja pentru Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada, Chanel sau Fendi, aparând pe coperta unor reviste precum Vogue, Teen Vogue sau Pop Magazine.

 

Paris Hilton, una dintre cele mai cunoscute și mai controversate vedete de peste ocean, moștenitoarea celebrului lanț hotelier, nu putea lipsi de la acest festival. Celebră pentru stilul libertin, Paris, în vârstă de 38 de ani, este model și actriță, a cochetat cu muzica de-a lungul anilor și este o abonată a petrecerilor din toată lumea, prezența ei fiind, întotdeauna, ușor remarcabilă.

 

 

Printre persoanele cunoscute care au venit la festivalul Coachella se numără Stella Maxwell, model cunoscut ca fiind imaginea Max Factor și Victoria’s Secret, precum și Winnie Harlow, un top-model canandian foarte apreciat, care a ajuns cunoscută și datorită faptului că a devenit un ambasador global al celor care suferă de vitiligo. De asemenea, Kristin Stewart, vedeta Twilight, a venit insoțită de prietena ei, iar actrița Kate Bosworth și-a făcut apariția la brațul soțului ei.

 

Un festival în mijlocul deșertului

Coachella Valley Music and Arts Festival a devenit cunoscut, de-a lungul timpului, după ce pe scena acestuia au urcat trupe celebre și artiști din cele mai variate genuri muzicale, precum Beyonce, Eminem, AC/DC, Lady Gaga, Guns N’Roses, Red Hot Chili Peppers, Dr. Dre & Snoop Dogg, Jay-Z, Muse, Paul McCartney, Prince, Depeche Mode, Coldplay sau Oasis. Printre vedetele ediției de anul acesta se numără Ariana Grande, Deep Dish sau Chris Lake.

Photo credit © Profimediaimages.ro