Înapoi la categorie

Supermodelul Irina Shayk este noua imagine Dsquared2

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Supermodelul rus Irina Shayk, care tocmai a împlnit 33 de ani pe 6 ianurie, este noua imagine a binecunoscutului brand Dsquared2, pentru sezonul Primăvară – Vară 2019. Irina este unul dintre cele mai apreciate modele la nivel internațional, fiind celebră pentru aparițiile sale de succes în revista americană Sports Illustrated, precum și una dintre vedetele iubite de paparazzi, mai ales prin prisma relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului: după aproape cinci ani de relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, rusoaica și-a găsit liniștea alături de cunoscutul actor Bradley Cooper. De la începutul anului 2017, cei doi sunt fericiții părinți ai unei fetiție – Lea – născută la Los Angeles.

Stilul Dsquared2 Primăvară Vară 2019

Cunoscut pentru stilul său original, brandul canadian de modă a ales, pentru viitoarea colecție, un stil army, în care luptătorii urbani, codurile militare și ținutele speciale se îmbină armonios cu îmbrăcămintea retro. Pantalonii se focusează pe silueta sezonului și sunt făcuți din bumbac, în tonuri verzi și galbene, cu straturi de tul de culoare neagră, dar și cu inserții de nylon în culoarea neonului și elemente reflectorizante metalice. Volumul ținutelor este dat de șireturi spectaculoase și nenumărate buzunare, combinate cu jachete tricotate. Dsquared2 reușește, și de această dată, să impresioneze printr-un stil original, bine definit, care va ajuta pe cel care îi poartă hainele să iasă întotdeauna în evidență.

Dsquared2 Spring Summer 2019 Campaign

MODELS: Irina Shayk, Birgit Kos, Martijn Faaij, Barak Shamir, Paulo Spencer, Tommy Hackett, Janusz Kuhlmann, Deano Perona, Jordan Genidogan, Elliot Meeten, William Los
PHOTOGRAPHY: Mert and Marcus
ART DIRECTION: Giovanni Bianco
HAIR: Sam Mcknight
MAKEUP: Gordon Espinet
STYLING: Panos Yiapanis