Înapoi la categorie

“Selling Luxury” – primul workshop organizat de Tatiana Balaban la Londra, în perioada 4-5 noiembrie

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Atunci când reprezinți un brand de lux, nu numai că vinzi un produs, ci o întreagă experiență. Brandurile de lux sunt un stil de viață la care potențialii clienți aspiră și visează. Indiferent dacă se bazează pe calitate, distincție, exclusivitate sau preț – pentru a vinde un produs, reprezentanții de vânzări au nevoie de un set sofisticat de abilități pentru a proiecta imaginea potrivită.

Consumatorii se așteaptă la trei lucruri de la un brand de lux: generozitate, expertiză și încredere. Odată implementate, aceste domenii de concentrare au crescut semnificativ cifra de afaceri a companiilor, fie că provin din industria de bijuterii, ceasuri, modă, cosmetică sau ospitalitate, pentru a numi câteva.

Pentru prima dată la Londra, Luxury Adviser Group, reprezentat de Tatiana Balaban, împreună cu British Butler Institute, reprezentat de Principal Gary Williams, oferă un masterclass de două zile care îi ghidează pe reprezentanții luxului să îndrume consumatorul sofisticat de astăzi către finalizarea unei achiziții. Învățăm cum să depășim așteptările și să apelăm la emoțiile și dorințele interioare ale celui mai exigent client. Mai mult decât atât, învățăm ce reprezintă luxul și ajungem să înțelegem conceptul unei lumi cu adevărat exclusiviste.

Luxury Adviser Group și British Butler Institute prezintă o abordare pas cu pas care acoperă fiecare moment, de la prima întâlnire cu clientul, până la menținerea și păstrarea relației cu acesta după ieșirea din locație. Combinând demonstrații și sesiuni interactive, workshop-ul „Selling Luxury” va oferi reprezentantului luxului esența mărcii dezvoltând relații cu clienții și le va oferi experiența unui brand de lux.

„Selling Luxury” este o sesiune de lux interactivă care se concentrează pe transferul de cunoștințe prin schimbul de experiență. Cursul este structurat în două zile, axat pe studii de caz, exemple de bune practici și analize, urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri moderate, oferind astfel participanților posibilitatea de a adapta conținutul la problemele și preocupările lor specifice, sporind utilitatea și relevanța sesiunii.

Masterclass-ul „Selling Luxury” se adresează celor care doresc să se implice în industria luxului, precum și celor care activează deja în domeniu, discutând și abordând subiecte care vor fi esențiale pentru o mai bună înțelegere a luxului.

Locație: Corinthia London

https://luxury-adviser.ro/2019/07/15/selling-luxury-london-4-5-november-2019/

https://www.britishbutlerinstitute.com/courses/selling-luxury-masterclass-london-november-2019

+44 (0)774 7624 737