Înapoi la categorie

Producătorul elvețian de ceasuri Tudor a deschis primul său boutique din România

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Tudor, binecunoscutul brand elvețian de ceasuri, a deschis, în data de 20 decembrie, primul său boutique monobrand din România în cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, situată la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. În suprafață de peste 40 de metri pătrați, magazinul reunește cele mai impresionante game ale mărcii, printre care amintim Black Bay, Pelagos, Ranger, Tudor Royal sau 1926. Ceasurile sunt destinate atât femeilor, având dimensiuni ale carcasei de la 26 mm până la 36 mm, precum și bărbaților, cu un diametru al carcasei de până la 42 mm. Având mare parte a mecanismelor realizate în manufactura proprie, Tudor folosește în producția ceasurilor sale metale nobile, cum ar fi argintul, oțelul, aurul, bronzul sau titanul. Mecanismele Tudor sunt create și produse integral în Elveția, în orașul Le Locle, iar sediul principal al companiei se află la Geneva, acolo unde Hans Wilsdorf, fondatorul Rolex, a pus bazele companiei în anul 1926.

Tudor este un susținător al excelenței, printre ambasadorii mărcii elvețiene aflându-se fostul fotbalist David Beckham, All Blacks – echipa națională de rugby a Noii Zeelande, având un rol însemnat în susținerea unor sporturi de echipă precum ciclism sau sailing. Sloganul mărcii – Born to dare – ilustrează cel mai bine direcția Tudor către aventură și performanță.

Tudor este comercializat în țara noastră prin intermediul Chronolink România, compania care este și reprezentantul oficial Rolex în țara noastră.