Înapoi la categorie

Philipp Plein – colecția primăvară/vară 2019

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Chris Brown, duo-ul dance Ayo și Teo, rapper-ul 6ix9ine, alături de membrii Cirque Le Soir, interpretează, în fața a 180 de invitați VIP. Bine ați venit la extravaganta prezentare Philipp Plein Spring – Summer 2019. Va fi o adevărată încântare!

Anul 2019 marchează cea de-a 20-a aniversare a brandului internațional Philipp Plein și, pentru a se pregăti pentru acest moment important, Plein a creat un spectacol tribut pentru unul dintre eroii săi dintotdeauna: Michael Jackson.

Pe o pistă din oglindă, înconjurată de multe alte oglinzi – în seara aceasta, toată lumea este “Man in the Mirror”. Simbolurile iconice ale regelui pop, de la mănuși și pălăriile sale și până la șosetele “Billie Jean”, beneficiază de întregul tratament marca Plein.

Colecția primăvară/vară 2019 semnată Philipp Plein

Este reprodusă o colecție militară – Rock’n’Roll, din articole împodobite cu paiete, pietre prețioase, franjuri, bolțuri, cranii și cristale în aur alb și negru. Colecția – prezentată de 30 de supermodele “Smooth Criminal” și 30 “Dirty Diana” – prezintă materialele preferate de Plein, cum ar fi pielea și denimul, latexul strălucitor și pielea de piton.

În jurul taliei modelelor atârnă mai multe curele, mănuși din piele, brățări și banderole, toate inducând atitudinea rebelă a piesei ”Bad”. Îmbinând stilul stradal cu aspectul oficial, prezentarea pentru bărbați se strecoară cu ușurință, de la treningurile matlasate din piele și tricourile fără mâneci, până la jachetele de toboșar și costumele monocrome, în stilul piesei “Dangerous”.

Cu două decenii în urmă, la începuturile brandului, prima piesă realizată de Philipp Plein a fost un hanorac militar personalizat manual și, odată cu el, a luat naștere fenomenul “Street Couture”. Întorcându-se la origini, în acest sezon sunt prezente hanorace de camuflaj și jachete decorate în patch-uri și touch-uri metalice, detalii ce pot fi regăsite în întreaga colecție. Colecția Spring – Summer 2019 este o poveste personală pentru Philipp Plein și o încoronare a Regelelui Modei.

Galerie foto