Înapoi la categorie

Noua colecție Diesel Vară 2020 – o reinterpretare a stilului original al anilor ’90

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Noua colecție Diesel – Vară 2020 – are că sursă de inspirație perioada sportivă specifică anilor ’90, interpretarea acestei decade fiind realizată și modernizată la nivelul anului 2020 în toate detaliile posibile, de la suprapuneri, care includ tricouri cu mânecă scurtă suprapuse bluzelor mai groase sau chiar crop-topuri peste piese oversize, până la spectaculoasele nuanțe de neon sau imprimeuri cu tematică tribală.

Culori decolorate și tonuri ultra-deschise

În esență, colecția Diesel Vară 2020 preia asocierea dintre atenţia acordată ţinutelor utilitare și infuziile grafice ale ediției Spring și evoluează într-un stil special, adaptat verii. În prezent, treningurile, shorturile și jachetele din fâș sunt elemente-cheie ale stilului propus de Diesel pentru sezonul care urmează. Consolidarea liniei pentru femei include piese de inspirație scuba în variantă tricotată, precum și tușe de jerseu care evidențiază culorile vii și invocă imprimeurile atât de populare în anii ’90. JoggJeans sunt disponibili într-o varietate de culori, precum și într-o opțiune care poate fi transformată, incluzând și volane detașabile. Culorile predominante au la bază variantele decolorate, atât de populare la vremea respectivă, alături de tonurile ultra-deschise. Piesele din muselină sau șifon completează această latură ce invocă feminitate.

Albastru, culoarea esențială a colecției

Piesele de rezistență din colecția pentru bărbați includ un costum din denim și jacard realizat dintr-o cămașă supradimensionată și pantaloni scurți cu imprimeu camuflaj. Acestea, în mod deosebit, fac referire la îmbrăcămintea specifică pentru surf din anii 1990. Cămășile în carouri ne aduc în actualitate grunge-ul, însă într-un ton mai luminos, iar gecile de fâș sunt îndrăznețe și confortabile. Firul narativ al colecției denim Summer are la bază culoarea: pentru femei, atât denimul cât și JoggJeans vor continua într-o manieră care atrage privirea, împletind diverse texturi, de la denim albastru, alb sau negru cusut pe un fundal de căptușeală în culori vibrante, care se întrezăresc printre expuneri sau rupturi realizate manual. De menționat că albastru – în toate nuanțele sale – stă, de asemenea, la baza colecţiei. Efectele de prespălare sunt simple și de inspirație vintage, aplicate pe construcții cu cinci buzunare. Nuanțele de cyan variază de la albastru intens, aproape negru, la tonuri apropiate de alb, punctul central fiind pe tonurile deschise la culoare: azur pal, până la imprimeul acid și albastru neutru.