Înapoi la categorie

Louis Vuitton Volt – energie în forma sa cea mai pură

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

©Louis Vuitton

Francesca Amfitheatrof, directorul artistic pentru bijuterii și ceasuri al casei Louis Vuitton, și-a încântat fanii cu o colecție cu adevărat spectaculoasă – LV Volt – în care fiecare piesă are povestea sa, cu o însemnătate aparte. Mai mult, această colecție este una adresată atât bărbaților, cât și femeilor, pentru că originalitatea și creativitatea nasc forme duse către perfecțiune. În esență, literele L și V se combină, se despart și se împletesc într-o infinitate de forme, volume, finisaje și dimensuini, toate în această nouă colecție a celebrului brand francez. LV Volt se împarte în mai multe mini-colecții, fiecare dintre ele păstrând ADN-ul autentic, însă cu metamorfoze speciale, care dezvoltă caractere distincte.

Prima parte a colecției – formată din Volt One și Volt Multi – vorbesc despre cele două inițiale emblematice în forma lor cea mai pură, autentică, atunci când interacționează și se completează impecabil, totul într-un design luxuriant.

Apoi, urmează Volt Mesh și Volt Curb, acolo unde tehnica desăvârșită a maeștrilor artizani duce la structuri prismatice, complexe, prin repetarea inteligentă a inițialelor. Rezultatul? O multitudine de texturi, volume, în numeroase finisaje și dimensiuni, perfect conturate. Ultima parte a colecției, Volt Upside Down, ne înfățișeasă o eliberare din abstract, în care cele două litere se transformă și transmit o pledoarie pentru mișcare, unde efectele vizuale speciale, cu linii zimțate și zig-zaguri ne duc cu gândul la un ritm muzical sau la metamorfozarea energiei pure sub forma curentului electric.

Noua campanie de promovare este una ghidată de multiculturalism, acolo unde artiști sau personaje cu o puternică personalitate ne prezintă modele din colecția LV Volt. Cei patru aleși să reprezinte brandul în acest proiect sunt: Alicia Vikander, actriță laureată cu premiul Oscar, Hugo Marchand, unul dintre cei mai talentati dansatori din lume și prim balerin al Operei din Paris, Sharon Alexie, model și pictor de origine franceză, precum și XiaoXing Mao, un manechin de origine chineză.

Francesca Amfitheatrof este una dintre cele mai talentate creatoare din generația sa, fiind prima care a deținut poziția de șef al departamentului de design de la Tiffany, una dintre cele mai cunoscute firme de bijuterii din lume, înainte să ajungă, acum doi ani, în poziția de director artistic la Louis Vuitton.

©Louis Vuitton