Înapoi la categorie

Louis Vuitton lansează noua geantă Pont 9

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Celebra casă de modă Louis Vuitton a anunțat lansarea unui nou model de geantă din colecția permanentă a mărcii, prezentarea acesteia având loc concomitent în marile magazine din Europa, inclusiv în boutique-ul din București, situat în galeria comercială The Grand Avenue. Louis Vuitton Pont Neuf (Pont 9) este numele premierei anunțate de francezi, denumirea acesteia fiind inspirată de cel mai vechi pod de piatră din Paris, a cărui construcție a fost începută în anul 1578, în timpul domniei lui Henry III, fiind definitivat în 1602, un monument de arhitectură adorat de francezi și de vizitatorii capitalei.

Modelul Pont 9 este realizat din piele de vițel și are un design clasic-contemporan, făcând parte din categoria genților care pot fi purtate an după an fără a se demoda. Produsul are o mărime medie și linii rotunjite, elegante, fiind potrivită pentru a fi purtată ca geantă de zi cu zi, însă este pretabilă și la ocazii speciale. Capacul și cureaua pentru umăr sunt împodobite cu exclusivistul LV Circle, un logo de arhivă al Casei, datând din 1930, reinterpretat în prezent de Nicolas Ghesquière, directorul de creație al Louis Vuitton în ultimii șapte ani.

Recent, modelul Pont 9 a fost purtat de foarte multe celebrități, care au îndrăgit versatilitatea acestuia. Printre acestea amintim de Sophie Turner, Lea Seydoux, Chloe Grace, Ana de Armas sau Alicia Vikander. Prețul LV Pont Neuf în varianta din piele de vițel este 13.400 lei.