Înapoi la categorie

Lady Gaga este imaginea noului parfum Valentino Voce Viva

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Casa Valentino a anunțat că noua imagine a parfumului pe care tocmai l-a lansat este Lady Gaga, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Voce Viva este un parfum îndrăzneț și extravagant, un amestect de arome unice, de la mandarină, floare de portocal sau gardenie, până la esența pură de vanilie.

Denumirea de ‘Voce Viva’ are o mare legătură cu Lady Gaga, un artist complet, care are zece albume, un Oscar, două Globuri de Aur, un premiu Bafta și nu mai puțin de 11 Grammy. Ideea parfumului a pornit de la o discuție dintre Pierpaolo Piccioli, directorul de creație al casei, și Garance Delaye, general manager al diviziei Valentino Beauty. În timpul conversației, cei doi s-au gândit cum ar fi să creeze un parfum care să invoce ceva mai mult decât ideea generală de un miros plăcut. Amândoi au ajuns la aceeași idee, că aroma trebuie să meargă împreună cu vocea pentru a concepe un produs unic, o combinație de senzații profunde. Astfel, a fost cooptată Lady Gaga în acest proiect care, de altfel, este de câțiva ani o apropiată a casei Valentino, ale cărei creații le-a purtat în nenumărate rânduri pe covorul roșu.

Voce Viva a fost conceput de doi parfumieri cu renume, Amandine Clerc Marie, cea care, în trecut, a lucrat și la Chloé, și Honorine Blanc, cunoscută pentru YSL Black Opium. Rezultatul a fost un parfum floral unic, cu note de bergamot, mandarină, iasomie, dar cu o bază lemnoasă, minerală, folosit de obicei la parfumurile bărbătești. În ceea ce privește sticla, aceasta este una cu un puternic ADN Valentino, dacă ne uităm că elementul dominant este țintă, atât de prezentă în colecțiile brandului italian.

În vederea lansării parfumului, Lady Gaga și Piccioli au colaborat cu Harmony Korine pentru realizarea unui clip, în care artista interpretează melodia ‘Sine from above’ în mijlocul naturii, îmbrăcată într-o spectaculoasă rochie roșie Valentino. “M-am simțit puternică și plină de viață, auzindu-mi ecoul vocii în pădure, în timp ce purtam această rochie fascinantă. Momentul acela mi-a amintit de libertatea mea și de felul în care am ajuns să interacționez cu magia – un sentiment pe care mi-aș dori să îl simtă toată lumea”, a declarat Lady Gaga despre clipul oficial de prezentare.

Pentru campania vizuală, au fost aleși fotografii olandezi Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, iar pentru adaptarea imaginilor, Valentino a lucrat cu Arielle Bobb Willis, iar rezultatul este unul așteptat: Lady Gaga este superbă în fotografiile oficiale ale noului parfum, exact în spiritul Valentino. Voce Viva va fi disponibil, la nivel global, începând cu data de 4 octombrie.

Credit foto Lady Gaga: Arielle Bobb Willis pentru Valentino Beauty