Înapoi la categorie

Emma Stone, Léa Seydoux și Alicia Vikander sunt noile vedete ale campaniei Louis Vuitton

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Binecunoscuta casă de modă Louis Vuitton a prezentat, zilele trecute, noua campanie de promovare a liniei sale de accesorii, denumită acum The New Classics. La fel ca și în anii precedenți, Nicolas Ghesquière, Directorul de Creație al casei franceze, și-a îndreptat atenția către trei dintre muzele sale, actrițe deja consacrate la Hollywood: două câștigatoare de Oscar și una dintre cele mai promițătoare artiste franceze ale noului val.

Emma Stone este deja o prezență obișnuită la prezentările de modă ale Louis Vuitton, nominalizarea pentru această campanie nefiind o surpriză pentru cineva. Mai mult, actrița americană în vârstă de 31 de ani deja este imaginea celui mai recent parfum al casei, “Coeur Battant”, fiind al zecelea nume care se alătură colecției exclusive de parfumuri ce poartă semnătura brandului de lux francez. Pentru această nouă asociere, Emma Stone promovează seria Cappucine, într-o reinterpretare actuală.

 

©Louis Vuitton, Photography by Craig McDean

Emma Stone și colecția Cappucine

Alicia Vikander este o artistă suedeză, actriță și dansatoare, care a câștigat recunoașterea internațională după ce a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, datorită rolului Gerda din filmul ‘The Danish Girl’. Inițial, aceasta a devenit cunoscută în anul 2012, după ce a jucat în filmul ‘Anna Karenina’. În campania Louis Vuitton din acest an, Alicia a ales să promoveze The Twist Bag, un produs foarte apreciat de fanii brandului de lux francez.

 

©Louis Vuitton, Photography by Craig McDean

Alicia Vikander și The Twist Bag

Léa Seydoux este o actriță franceză care a devenit consacrată după ce a câștigat premiul “Trophée Chopard” din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, distincție acordată noilor veniți în industrie. Apoi, cariera ei s-a mutat peste ocean, acolo unde a avut roluri în filme considerate blockbuster, precum Inglourious Basterds (2009), Robin Hood (2010), Midnight in Paris (2011) și Mission Impossible – Ghost Protocol (2011). În campania actuală a Louis Vuitton, Léa își asociază imaginea cu The Dauphine Bag, un model clasic, inspirat din istoria mărcii, cu celebra monogramă LV la vedere.

 

©Louis Vuitton, Photography by Craig McDean

Léa Seydoux și The Dauphine Bag

Campania Louis Vuitton care le prezintă pe cele trei actrițe este semnată de celebrul fotograf britanic Craig McDean, cel care a mai lucrat, de-a lungul timpului cu branduri precum Alexander McQueen, Elie Saab sau Chloé. Imaginile au fost surprinse, așa cum era și firesc, în pitorescul Paris, acolo unde a fost înființată, în 1854, celebra casă de modă franceză.