Înapoi la categorie

Dancing in the streets – colecția Diesel de inspirație japoneză

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Diesel reușește din nou să surprindă opinia publică odată cu lansarea Spring/Summer 2019, o colecție inspirată de motocross, sporturi extreme și jocuri video retro. În același timp, Diesel priveşte către Tokyo, Japonia, ca influență principală, mai ales că acest oraș cosmopolit a fost mult timp principala direcție artistică pentru Diesel și reprezintă o inspirație recurentă a brandului.

În esență, imaginea de ansamblu a colecției trasează direcții din cultura rockabilly și setează un look inspirat din street-style-ul cartierelor Shibuya și Shinjuku. Ca de obicei, ținutele din colecție sunt îndrăznețe, iar denimul, pielea și jachetele bomber joacă roluri cheie. La acestea se adaugă topuri brodate și culori vibrante, combinate cu nuanțe de negru și gri, toate mixate pentru a contura apariția sfidătoare a unui copil rebel.

Siluetele oversized reprezintă forma definitorie a noii colecţiei Spring/Summer 2019, iar piesele esențiale vin la pachet cu tăieturi XL în denim, franjuri supradimensionate sau inserții metalice în piele, ȋn timp ce jachetele bomber prezintă noi decoraţii. Accesoriile cu lanțuri contrastează cu pielea, accentele de neon luminează tricourile și topurile tăiate, iar tenișii care vă scot mereu în evidență sunt gata să ia cu asalt strada. Aceasta este o interpretare curajoasă a noului sezon pentru 2019 – și una care înaintează rapid de la o pistă de curse, către o scenă rock. Este timpul să strigi cu toată puterea și să petreci ȋn continuare, Diesel reușind, astfel, să atribuie un nou sens expresiei “dancing in the streets”.