Înapoi la categorie

Cristina Ștefan, Cronica Cârcotașilor: Mai e foarte puțin și îi vom putea strânge în brațe pe cei dragi

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

A devenit cunoscută acum mai bine de doisprezece ani, când a intrat în echipa “Cronicii Cârcotașilor”, devenind Bebelușa Cristina, un personaj atât de iubit de toți telespectatorii. Astăzi, lucrurile au evoluat, a devenit mamă, soție, manager al unui magazin de lux din Capitală, însă pasiunea pentru dans nu a putut să o țină departe de televiziune și de scenă. Cristina Ștefan este astăzi o femeie împlinită și, cel mai important, fericită în rolul pe care îl joacă pe micul ecran și în viața de zi cu zi. 

 Colaborezi la Cronica Cârcotașilor” de foarte mult timp și, luna aceasta, emisiunea a împlinit 20 de ani de existență neîntreruptă. Ce a însemnat pentru tine momentul în care ai debutat în televiziune și cum simți astăzi fiecare episod din Cronică”, când deja ai ani de experiență în lumina reflectoarelor?

Într-adevăr, de doisprezece ani fac parte din echipa Cronicii Cârcotașilor. Mă bucur enorm că am crescut cu acești oameni frumoși, de la care am avut mereu de învățat. Sunt o echipă profesionistă și foarte bine sudată. Am momente în care închid ochii și îmi amintesc totul perfect, parcă ieri pășeam timid în prima emisiune, era una specială de Valentine’s Day 2008. Este incredibil cum trec anii.

Dansul este o pasiune care a devenit, de-a lungul timpului, meserie pentru tine. Ai făcut acest lucru pe scenă, alături de artiști, precum și în cadrul emisiunii care te-a consacrat. Cum au fost primii tăi pași în acest domeniu?

Am început cu gimnastica ritmică pentru o perioadă scurtă, iar apoi am decis să mă îndrept către dansuri sportive, de societate. Ador muzica, sunt fascinată de dans și cred că atuul meu este ca îl practic din pură plăcere. Din acest motiv, este mereu o bucurie. Cred că mă aflu printre cei norocoși care au reușit să își transforme hobby-ul din copilărie într-o meserie.

Știm că Denis Ștefan, soțul tău, are o pasiune pentru cai, dragoste pe care ți-a insuflat-o și ție. Cum ai descrie tu această relație specială pe care un om o poate avea cu un asemenea animal nobil?

Caii au existat de foarte mult timp în viața mea, dragostea pentru ei dezvoltându-se înainte de a-l cunoaște pe Denis. Părinții mei fiind acrobați la Circul de Stat, am stat mereu în preajma lor. A fost un avantaj pentru noi faptul că am descoperit că aveam încă o pasiune comună. Caii noștri, Ardo și Uma, ne aduc liniște și bucurie, iar noi, la rândul nostru, îi respectam, oferindu-le dragoste și libertate.

Delia, fetița voastră, are deja 6 ani și jumătate și este un copil extrem de vesel și sociabil. Crezi că a moștenit din talentul actoricesc al tatălui sau pasiunea pentru dans a mamei? 

Pe noi ne bucură, în primul rând, faptul că Delia este un copil fericit, foarte energic și plin de idei :)). Apoi, nu am putut să nu observăm că mizează pe actorie atunci când are un interes foarte mare. În momentul de față, practică gimnastica aerobică, cred că va tinde mai mult către sport sau dans. Așa simt eu acum.

Esti foarte activă în mediul online și tot acolo am observat că ai o multe postări cu ceea ce gătești zi de zi, mai ales în această perioadă de izolare, în care suntem nevoiți să ne adaptăm la un stil de viață special. Este domeniul culinar o pasiune mai nouă de-a ta?

Trebuie să recunosc că îmi place mâncarea, sunt o gurmandă. Pasiunea pentru gătit am moștenit-o de la bunica mea, care a și lucrat în acest domeniu. Pentru mine, gătitul înseamnă relaxare și plăcere. Acum, profit de faptul că am mai mult timp liber ca să împărtășesc rețetele mele cu cei care mă urmăresc pe Instagram. Sper să reușesc acest lucru și în viitor, mi-aș dori asta…

Tot pe rețelele de socializare ai prezentat și câteva tutoriale de make-up, un trend care devine din ce în ce mai popular în această perioadă, nu doar la noi în țară, cât și la nivel global. Care crezi că sunt punctele tari ale româncelor în acest domeniu și unde mai au acestea de lucrat? 

În trecut, mă ocupam mult mai mult de make-up, având și un canal pe YouTube în acest sens. Cu timpul, prioritățile s-au schimbat, era firesc să fie așa. Acum am reluat activitatea pe Instagram și chiar mă bucur că am timp și pentru astfel de tutoriale. Iubesc machiajul și tot ce înseamnă beauty. Referindu-mă la celelalte persoane care fac asta, unele chiar la un nivel aprofundat, am doar cuvinte de laudă la adresa acestora, perseverența și talentul să își spună cuvântul în cazul lor!

În viața de zi cu zi ești implicată în zona de high end fashion, fiind manager la reprezentanța din România a Dolce & Gabbana, probabil unul dintre cele mai iubite branduri de lux italiene. De ce crezi că românii adoră această marcă, care se bazează pe creativitatea unică a celor doi fondatori – Domenico Dolce și Stefano Gabbana?

Dolce & Gabbana este unul dintre cele mai importante branduri de modă din lume, cu un nivel de notorietate foarte ridicat, având o gamă largă de produse pentru femei, bărbați, dar și pentru copii. Brand-ul se diferențiază de altele similare prin stilul său unic, caracterizat prin imprimeuri îndrăznețe, modele viu colorate, toate având ca sursă de inspirație arta și tradițiile siciliene. Au o mare diversitate și un stil inconfundabil, o manieră absolut unică prin care celebrează viața, în toate etapele sale. Cred că aici se regăsesc și clienții noștri români, în diversitate și calitate, pentru că produsele Dolce & Gabbana conturează foarte bine personalitatea celui care le poartă, având și marele avantaj evidențiat de sintagma “Made in Italy”, devenită o marcă în sine oriunde pe glob.

Cât de mult crezi că va influența această pandemie stilul nostru de viață, când ne referim la felul în care ne petrecem timpul liber și vacanțele până la felul în care ne va afecta distanțarea socială despre care se spune că va rămâne obligatorie mult timp de acum încolo?

Vom fi, cu siguranță, schimbați, unii în bine, alții poate nu. Cred că va fi afectată destul de tare economia, sper să trecem cu toții bine peste această perioadă. Iar despre  distanțarea socială și efectele sale, nu pot spune că sunt extrem de afectată pentru că, în ultimul an, am muncit extrem de mult și, pentru mine, această perioadă înseamnă relaxare și timp de calitate petrecut cu Delia și Denis. Cu cei apropiați, avem norocul că ne putem vedea prin apeluri video. Dar mai e foarte puțin și ne putem strânge și în brațe.