Înapoi la categorie

Billionaire face diferența dintre bărbați și băieți

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Cea mai recentă colecție BILLIONAIRE a fost prezentată în cadrul Săptămânei Modei de la Milano, în decorul extravangant al clubului William’s Le Roi, acolo unde persoane publice și specialiști din toată lumea și-au dat întâlnire pentru a admira ceea ce am putea spune, fără menajamente, că este o reală pledoarie pentru eleganța clasică, fără vârstă, dar care pune un accent discret pe opulență, în stilul inconfundabil BILLIONAIRE.

La jumătatea lunii ianuarie 2018, clubul exclusivist William’s Le Roi din Milano a fost neîncăpător pentru cei veniți să ia parte la prezentarea colecției BILLIONAIRE Fall Winter 2018-2019. Acolo, invitații au fost transpuși în idilica lume a excursiilor de iarnă în cele mai tari destinații, de la St. Moritz la Aspen și de la Kitzbuhel la Courchevel.

Atunci când soarele apune peste culmile înzăpezite ale munților, bărbații BILLIONAIRE se reunesc într-un club exclusivist. Unii dintre ei vin cu elicopterul direct de la o întâlnire de afaceri, în timp ce alții tocmai au încheiat aventura pe pârtie. Toți sunt, însă, impecabili, în ținute care îi fac, cu siguranță, să iasă din anonimat.

Întreaga colecție impresionează prin texturi luxuriante, fie că vorbim de blană, cașmir sau snake print. Ținutele sunt completate cu pălării elegante și cu o atitudine demnă de bărbați care știu ce vor de la viață, sunt ușor extravaganți și siguri pe ei în fiecare clipă a zilei. Impresionant este că toate modelele din cadrul prezentării Fall Winter 2018-2019 sunt trecute de prima tinerețe, lucru care întărește ideea că eleganța este atemporală.

Colecțiile sunt realizate integral în Italia și dovedesc că stilul nu ține cont de vârstă: bărbatul BILLIONAIRE nu vrea să poarte un costum banal, este mândru de ceea ce a realizat în viață și își dorește să arate acest lucru celor din jur.

Colecția Billionaire

Povestea BILLIONAIRE

BILLIONAIRE este un brand de lux pentru bărbați, fondat în 2005 și dedicat unui bărbat de succes, încrezător, care așteaptă întotdeauna ce este mai bun din viață.

Îmbrăcămintea și accesoriile sunt realizate din materiale exclusiviste, 100% realizate în Italia în cea mai înaltă tradiție artizanală, pentru un stil sofisticat și unic. Produsele Billionaire sunt distribuite în întreaga lume, în timp ce magazinele monobrand pot fi găsite în anumite destinații internaționale, inclusiv în Londra, Milano, Moscova, Dubai sau Johannesburg. În exclusivitate pentru România, produsele Billionaire pot fi găsite în monobrandul din galeria comercială The Grand Avenue.

Galerie foto