Înapoi la categorie

Andreea Perju: Încerc să port eu hainele, nu hainele să mă poarte pe mine

AccesoriiDesign & TehnologieEvenimenteExperiențeFrumusețeLifestyleModăPovești

Actriță și antreprenor, Andreea Perju este, de fiecare dată, o apariție încântătoare. Debordează de energie, este într-o formă fizică de invidiat, iar astăzi ne vorbește, în premieră, despre stilul personal, branduri și produse favorite.

Ce a însemnat pentru tine, până acum, anul 2019?

Anul 2019, până acum, este un an plin. Alerg în multe părți și culeg roadele muncii mele. Mă bucur că familia mea e sănătoasă și cei dragi mie asemenea.

Cum ți-ai descrie, în câteva cuvinte, stilul personal?

Tendințele modei nu-mi influențează foarte tare stilul propriu. Port mereu ceea ce mă face să mă simt bine și deosebită. Încerc să port eu hainele, nu hainele să mă poarte pe mine.

Care este cea mai importantă lecție de viață învățată până acum?

Nu există o singură lecție de viață dar, probabil, sportul de performanță m-a ajutat să înțeleg că nu există nu se poate. Pentru succes e nevoie de muncă, seriozitate și sudoare.

Ce te inspiră? Cum te-ai descrie off-duty?

Mă inspiră natura și mă inspiră cărțile. Sunt un om normal care a învățat să se bucure de lucruri simple și să trăiască în prezent. Chiar și în zilele mai puțin bune, o carte mă face să adorm liniștită.

Care este următoarea destinație de vacanță, mai ales acum că se apropie vara?

Următoarea destinație este Milano. Soțul meu mi-a făcut cadou bilete la concertul Ed Sheeran și aștept cu nerăbdare să ajungem acolo.

La nivel internațional, care crezi că sunt modele de urmat, cel puțin în privința stilului vestimentar? Ce înseamnă pentru tine luxul? 

Am oameni pe care îi admir, dar nu îi cataloghez neapărat ca fiind modele. Îmi place Victoria Beckham, Charlize Theron și Hilary Swank, pe ultimele două admirându-le și din punct de vedere profesional, nu doar stilistic.

Luxul poate fi foarte periculos, dacă nu e privit din punct de vedere realistic. Pentru mine, faptul că îmi permit să am mai multe ieșiri din țară într-un an, e o stare de bine, nu neapărat un lux, de care mă bucur.

Piese vestimentare indispensabile din garderoba unei femei?

Cred că rămâne clasica little black dress, o geantă frumoasă și câteva perechi de pantofi și de sandale.

Recomandări de shopping, în țară cât și în străinătate?

În acest moment, îmi place să achiziționez articole de îmbrăcăminte de la designerii români , NAIV Clothing fiind unul dintre brand-urile preferate, care se mulează perfect pe stilul meu, iar din afară, am făcut o pasiune pentru tot ce înseamnă brand-ul AQUAZZURA. În rest, sfatul meu e să purtați ceea ce vă face pe voi să vă simțiți într-un anumit fel.

Produse de beauty care nu îți lipsesc niciodată din trusa personală?

Am tot timpul în geantă o apă termală, un ruj sau un gloss și, din când în când, o pudră și un blush.