Back to category

Timpul este întotdeauna prețios. Bucură-te de fiecare secundă!

AccessoriesBeautyDesign & TechnologyEventsExperiencesFashionLifestyleStories

Există momente în viață când timpul ne este cel mai bun prieten, dar și momente atunci când fiecare secundă contează. Pentru astfel de lucruri și pentru multe alte motive, ceasurile au devenit accesorii indispensabile, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Din acest motiv, Orologeria Galt vă propune, pentru prima lună a primăverii, câteva noutăți cu totul și cu totul speciale.

FREAK X – Ulysee Nardin

Un mecanism manufacturat, nou-nouţ, care se roteşte în jurul propriei sale axe, fără cadran şi fără arătătoare. FREAK, cea mai îndrăzneaţă colecţie Ulysee Nardin, propulseză dorinţele la maximum, sfidând status-quo-ul. Forma şi design-ul sunt tributare funcţiilor. FREAK X se evidenţiază ca punct de intrare în colecţia FREAK. Dimensiunea este ceva mai mică, 43 mm în loc de 45 mm, însă asta îl face mai uşor de citit şi de utilizat. Mecanismul “baghetă” continuă să fie un carusel, întorcându-se o singură dată la fiecare oră, pentru a indica timpul. Este mai simplu, mai îndrăzneţ şi are mai puţine roţi. Nu are cadran şi nici arătătoare – puntea centrală acţionează ca o arătătoare de minute şi una dintre roţi indică orele.

FREAK X – Ulysee Nardin

ZEITWERK Date – A. Lange&Söhne

A. Lange&Söhne a dat startul unei noi ere în industria orologeră în 2009, moment în care a prezentat modelul ZEITWERK. Zece ani mai târziu, celebrul ceas mecanic digital urează bun venit unui mecanism nou care încorporează o funcţie adiţională: în perfectă armonie cu design-ul ZEITWERK, data este afişată pe un inel exterior cadranului. ZEITWERK Date se prezintă într-o carcasă de aur alb cu diametrul de 44.2 mm, cu cadran gri şi dată de culoare roşie.

ZEITWERK Date – A. Lange&Söhne

Excalibur Huracan Performante – Roger Dubuis

Atunci când inginerii vizionari se întâlnesc cu ceasornicarii de geniu, rezultatul este, întotdeauna, o potrivire perfectă din toate punctele de vedere. Acest ceas este inspirat de super sportivul autoturism Lamborghini, de la care a împrumutat impozantul nume Huracan. Cureaua Alcantara a modelului Excalibur Huracán Performante, o ediţie limitată de 88 de piese, îi asigură acestuia o aderenţă perfectă pe încheietură, beneficiind de o inserţie interioară de cauciuc având tiparul Pirelli P Zero™ Trofeo R.

Excalibur Huracan Performante – Roger Dubuis

Master Ultra Thin Moon Enamel – Jaeger-LeCoultre

Lansat într-o ediţie limitată de numai 100 de piese, noul Master Ultra Thin Moon Enamel îşi exprimă cu mândrie caracterul într-un stil orologer pur şi rafinat, care se traduce într-un nou cadran din email albastru, noi indecşi orari, un nou design lucios al lunii şi un nou sub-cadran gravat. Beneficiind de o carcasă extrem de plată, de numai 10.04 mm, acest ceas cu adevărat spectaculos, din aur alb, găzduieşte mecanismul automatic Jaeger-LeCoultre Caliber 925, cu o rezervă de mers de 70 de ore. Modelul se dovedește a fi o piesă emblematică, fiind dovedită, dacă mai era cazul, expertiza maeştrilor ceasornicari, artiştilor şi artizanilor Jaeger-LeCoultre, care reinventează continuu precizia mecanică.

Master Ultra Thin Moon Enamel

Other articles from this category