Back to category

Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

AccessoriesBeautyDesign & TechnologyEventsExperiencesFashionLifestyleStories

Rolex prezintă noul Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, un ceas briliant, în toate aspectele sale. Construit, pentru prima dată, în 1963, acest model a stabilit un record extraordinar în lumea sportului cu motor, ridicându-se la rang de etalon în acest domeniu.

Un cronograf de legendă

În noua sa variantă din aur Everose de 18 karate, în jurul deja emblematicului așaj tachymetric, gradația este marcată cu strălucitoare safire în nuanțe multicolore. Mai exact, carcasa este decorată cu 56 de diamante atent șlefuite, asemenea unei coroane, iar fundalul este decorat cu 11 baghete din safir ce marchează orele, în nuanțe ce corespund punctelor ramei.

Cronometrele cronograph sunt din cristale din aur roz, un material ce creează un efect deosebit de sclipire și care este obținut în timpul procesului de cristalizare a aliajului de aur roz, o tehnică special dezvoltată de Rolex.

Ca toate ceasurile Rolex, noul Cosmograph Daytona este deținătorul certificatului Superlative Chronometer, certificat ce garantează o excelentă performanță.

Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Brățara Oyster

Noua versiune Cosmograph Daytona este montată pe o brățară Oyster din aur Everose de 18 karate cu inserții ceramice, asigurată împotriva deschiderii accidentale de un sistem Oysterlock. Brățara include sistemul rapid de extensie Easylink, patentat de Rolex în 1996 și care permite purtătorului, pentru mai mult confort, să crească lungimea brățării cu ușurință, cu până la 5 mm.

Garantată până la adâncimea de 100 metri (330ft), carcasa noului Cosmograph Oyster Daytona este un model de perfecțiune robustă și de abilitate. Partea din mijloc a carcasei este executată din aur solid Everose de 18 karate.

Certificarea “Superlative Chronometer”

Ca toate ceasurile Rolex, Cosmograph Daytona este deținătorul certificatului Superlative Chronometer, un standard redefinit de Rolex în anul 2005. Această încadrare exclusivistă certifică faptul că fiecare ceas a trecut cu succes o serie de teste efectuate în laboratoarele Rolex, în baza unor criterii individuale, fapt ce depășește orice norme și standarde din domeniu.

Statutul Superlative Chronometer este simbolizat de sigiliul verde ce apare pe fiecare ceas Rolex și este însoțit de o garanție internațională de cinci ani.