Back to category

Povești de iarnă cu JW Marriott

AccessoriesBeautyDesign & TechnologyEventsExperiencesFashionLifestyleStories

Perioada sărbătorilor de iarnă este poate cea mai așteptată perioadă din fiecare an, un timp nu doar al bunătății și al strălucirii, ci și al magiei și al visurilor împlinite. La JW Marriott, perioada sărbătorilor de iarnă se transformă într-o adevărată feerie, în care fiecare detaliu a fost gândit cu atenție de o întreagă echipă de „spiriduși” JW, pentru ca povestea lunii decembrie să fie de-a dreptul fermecătoare, iar voi să-i scrieți finalul exact așa cum simțiți.

În plus, un prim cadou neașteptat își face apariția la JW Marriott iarna aceasta: în premieră, feeria sărbătorilor este marcată prin faptul că membrii clubului Dine&Wine se vor putea bucura de discounturi și pentru evenimentele speciale precum brunchurile de Crăciun, Sf. Nicolae sau pentru biletele de Revelion. V-am spus că petrecem împreună o iarnă cum n-a mai fost până acum?

Spectacolul Sărbătorilor la Vienna Lounge

Și pentru că ne dorim ca magia să dureze cât mai mult, începem feeria chiar după prima săptămână a ultimei luni din 2018: începând cu 7 și până pe 30 decembrie, deschidem spectacolul sărbătorilor la Vienna Lounge unde, în fiecare zi între orele 9 și 23, oaspeții pot intra în atmosferă și se pot bucura din plin de savoarea festivă.

Așa cum v-am obișnuit, castelul din turtă dulce nu va lipsi nici de data aceasta, gata să-i încânte pe toți cei care ne trec pragul, de la cei mai mici la cei mai mari. Iar aromele și surprizele specifice o vor completa perfect, de la delicii învelite în parfum de scorțișoară până la colindele specifice și bradul împodobit cu luminițe strălucitoare.

Duminica e pentru brunchurile iernii la JW Steakhouse

Perioada iernii vine, mai ales atunci când se apropie sărbătorile, și cu o agitație inerentă lucrurilor multe care se adună pe lista de to-do. Parcă vrem ca totul să fie perfect, să nu lipsească nimic, să punem totul în ordine. Vrem să ne ocupăm de tot, dar în același timp ne dorim să nu ratăm nici timpul petrecut alături de cei dragi.

E adevărat: de sărbători, forfota e la ea acasă, dar duminicile rămân un timp sacru, dedicat relaxării, confortului și clipelor în compania celor apropiați. Credem în bucuria de a împărtăși totul, așa că și pe final de an ne-am propus să aducem împreună familii întregi, copii, părinți și bunici la deja celebrul nostru brunch de duminică, de pe 25 noiembrie și în fiecare duminică din decembrie, la JW Steakhouse.

Cu o bogată selecție de preparate savuroase și bucurie în acorduri specifice sărbătorilor, brunchul se desfășoară între orele 12:30 și 16:00, este gratuit pentru copiii până la 6 ani, iar pentru cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani este redus cu 50%. Pentru adulți, un loc la brunch costă 255 lei și se poate rezerva la numărul de telefon 021 403 19 03 sau la jwsteakhouse@marriott.com. Discounturile programului de loialitate Dine&Wine se aplică.

Moș Nicolae și Fabrica de Surprize

Să fim sinceri, unul dintre motivele pentru care cu toții iubim atât de tare perioada sărbătorilor sunt… cadourile. Iar primul personaj așteptat cu entuziasm de către toți este Moș Nicolae. Anul acesta, în drumul lui, Moș Nicolae face un popas și la JW Marriott, pentru că știe că la Champions s-a pregătit ceva cu adevărat special: cadouri dulci și distracție pe săturate la Fabrica de Surprize!

Pe 6 decembrie, neobositul Moș întotdeauna darnic este gata să facă fericiți, alături de o echipă de animatori care să-i vină în ajutor, toți copiii care vor vizita Fabrica de Surprize de la Champions între orele 17:00 și 21:00. Cei mici vor avea parte de mici minuni culinare, în timp ce adulții care îi însoțesc se vor bucura de un meniu à la carte. Pentru cei care vor să-i facă fericiți pe copii, costul este de 135 lei/ copil, discounturile programului Dine &Wine se aplică, iar rezervările se fac la tel. 021 403 19 17 sau e-mail: champions@marriott.com.

Cina și brunchul lui Moș Crăciun

Oh, ce veste minunată, încă un Moș ni se arată! De data asta, este chiar el, cel mai așteptat Moș al anului: Moș Crăciun, bucuria copiilor și motivul de a crede în magie al adulților. Pe 25 decembrie, masa de sărbătoare se desfășoară la JW Steakhouse, într-un decor feeric, completat de miresme fără cusur. Bucătarii noștri pregătesc cu dragoste și dedicare preparate menite să răsfețe, să bucure simțurile și să creeze amintiri de neuitat.

Cea mai frumoasă amintire este, desigur, aceea de a fi împreună cu familia și cu cei mai dragi și apropiați prieteni, iar pentru asta, la JW Steakhouse aveți două posibilități dintre care să alegeți: brunchul de Crăciun are loc între orele 12:30 și 16:00, iar cina de Crăciun, între 19:00 și 23:00, ambele fiind propuse la prețul de 300 lei/ persoană. Copiii cu vârste până la 6 ani nu plătesc, iar cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani primesc 50% discount. Discounturile programului de loialitate Dine&Wine se aplică, iar rezervările se fac la tel. 021 403 19 03 sau pe adresa de mail: jwsteakhouse@marriott.com.

Horia Brenciu la JW MARRIOTT

Petrecerile de Revelion JW Marriott

Sunt legendare. La JW Marriott, petrecerile dedicate nopților dintre ani sunt expresia unui spectacol magic, purtând cu ele semnele rafinamentului, ale strălucirii și ale eleganței. Fiecare detaliu este gândit, fiecare pas este plănuit pentru ca toți cei care iau parte la sărbătoare să trăiască intens și să se bucure la cote maxime.

La finalul acestui an, oaspeții JW Marriott au de ales între patru petreceri diferite, toate desprinse parcă din filme. Încă un an a mai fost bifat în calendar, am reușit să trecem cu toții prin 2018 și după cum cânta un refren celebru, “If I can make it there, I’ll make it anywhere”. Așa că tematica generală de anul acesta nu putea fi alta decât New York, New York, orașul care nu doarme va fi adus la viață prin petrecerile JW Marriott chiar în noaptea în care nu se doarme.

În Grand Ballroom, sunteți așteptați să trăiți vibrații și senzații pe Broadway! Pentru că „viața e un cabaret”, petrecerea de la Grand Ballroom va fi una fastuoasă, în ritmul vibrant al vieții superstarurilor de pe Broadway, plină de strălucire și cu un meniu fabulos, așa cum merită adevăratele vedete. Muzica, în ton cu tema petrecerii, va fi asigurată de Horia Brenciu and HB Orchestra, Irina Sârbu Band și Trupa Friends.

La Constanța Ballroom, trăim împreună povești din Manhattan! Celebra atmosferă a străzilor celui mai cunoscut cartier newyorkez va fi recreată sub forma unei experiențe memorabile într-o petrecere al cărui cuvânt de ordine este „sclipire” — un cuvânt cum nu se poate mai potrivit pentru o noapte atât de specială. Sclipirea pornește de la o scânteie și se aprinde într-un show amețitor cu accente disco, licori irezistibile și o paradă culinară de înaltă clasă. Marea strălucire a nopții va fi completată de ritmuri speciale, asigurate de Irina Sârbu Band, The Humans și Trupa Nightshift.

Din Manhattan, vă invităm să călătorim împreună în Brooklyn. Pentru că trecerea dintre ani se aseamănă cu ritualul de a traversa celebrul pod, lăsând în urmă tot ce ține de trecut și pășind cu speranță și deschidere către viitor — o poveste care merită celebrată prin magie, extravaganță și eleganță, în cadrul petrecerii de la JW Steakhouse. O noapte plină de energie și culoare se anunță, întocmai ca luminile Brooklynului.

Deliciile culinare nesfârșite, muzica înălțătoare, emoțiile unice sunt parcă desprinse din Visul American care vestește că, în 2019, totul este posibil. Trupa Nightshift, Trupa Friends și The Humans vor fi la JW Steakhouse pentru entertainment de zile mari.

La Restaurantul Cucina vă așteaptă – desigur – o poveste parfumată cu farmecul misterios și seducător al Italiei. Splendoare în Mica Italie este tema petrecerii acestui Revelion, într-o armonie perfectă cu strălucirea ostentativă a New York-ului.

Pasiunea și libertatea spiritului italian se regăsesc în fiecare detaliu, de la ritmurile senzuale până la savorile explozive, concepute special pentru a duce plăcerea pe culmi nebănuite. Trupa Friends, Trupa Nightshift și Irina Sârbu Band întregesc tabloul italienesc cu un alt show live incendiar.

Fiecare dintre petrecerile de Revelion JW Marriott vă așteaptă cu bar și bufet nelimitat, pentru o experiență completă. Recepția se desfășoară începând cu ora 20:00 în lobby-ul hotelului, iar accesul la petreceri se face începând cu ora 21:00.

Urmând tradiția deja cunoscută, cu puțin înainte de miezul-nopții, ne întâlnim în fața hotelului pentru a număra împreună secundele rămase și pentru a admira focurile de artificii care marchează intrarea în 2019. După momentul mult așteptat, petrecerea continuă la Vienna Lounge, alături de Horia Brenciu și HB Orchestra.

Participarea la petrecerile de Revelion JW Marriott costă 1100 lei/ persoană, cu 10% discount oferit pentru biletele achiziționate înainte de 29 noiembrie 2018. Copiii până la 1 an beneficiază de gratuitate, iar cei între 1 și 6 ani, de 50% reducere. Reducerile speciale Dine&Wine se aplică pentru fiecare membru o singură dată, pentru un număr de până la 4 bilete și nu poate fi combinat cu alte discounturi.

Rezervările pentru cea mai așteptată noapte din an se fac la adresa de mail revelion@marriott.com sau la numărul de telefon 0724 000 786.

Însă, la JW Marriott, feeria nu se termină odată cu petrecerile de Revelion! Și cum s-ar putea încheia, când anul abia începe și trebuie să vă găsească veseli, plini de energie, odihniți și pregătiți pentru o nouă aventură de 365 de zile?

Pentru un răsfăț suprem, vă invităm să vă oferiți plăcerea unei dimineți cu totul speciale — prima din noul an — învăluiți în eleganță și rafinament: una dintre cele mai spațioase camere de hotel din oraș vă așteaptă cu tarife speciale, dacă achiziționați din timp biletele de revelion.

Photo gallery