Back to category

The Million Roses deschide cea mai luxoasă florărie din România în galeria The Grand Avenue

AccessoriesBeautyDesign & TechnologyEventsExperiencesFashionLifestyleStories

The Million Roses este o poveste de succes a secolului 21, care a început cu o idee răspândită de oameni cu profesii diferite, aceea de a aduce fericire pe chipurile celor din jur. The Million Roses a devenit, astăzi, un concept internațional, bazat pe calitatea ireproșabilă a produselor livrate și servicii la cele mai înalte standarde, combinate cu o abordare artistică și o strategie de marketing bine conturată.

The Million Roses și-a propus să redefinească clasicul design floral și să creeze ceva spectaculos, elegant și modern. Fiecare cutie în parte este făcută manual cu multă grijă și pricepere de către florari bine specializați, cu trandafiri de cea mai înaltă calitate, pentru ca aranjamentul oferit de dumneavoastră să impresioneze pe oricine. Prețurile cutiilor variază în funcție de mărime și aranjament, de aceea orice client poate găsi ceea ce își dorește în cel mai scurt timp posibil.

Brandul The Million Roses s-a născut la Budapesta, pornind de la ideea unor tineri din variate domenii de activitate și cu profesii diferite. Ceea ce îi unea pe toți era pasiunea pentru flori, dar și spiritul antreprenorial și inovativ, așa că aceștia au fost primii care au creat conceptul de flori în cutie și flori criogenate, idee care a fost preluată imediat în toată lumea.

În momentul de față există flori în cutie sub diferite forme și nume, însă brandul The Million Roses este numele de referință în acest domeniu. Rețeaua a ajuns să aibă magazine în orașe importante precum Londra, Viena, Praga, Bratislava, chiar și pe continentul american, mai exact în Los Angeles și, în curând, chiar și în Dubai.

În România, conceptul s-a extins rapid de la Budapesta în Cluj Napoca, urmând apoi Timișoara și, mai nou, la București, prin magazinul care urmează să fie deschis, în această toamnă, în galeria comercială The Grand Avenue.

Astfel, cea cea mai luxoasă florărie din România se va așeza la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, designul magazinului de la București concurând lejer cu cel din Los Angeles, fiind unul cu adevărat spectaculos. Clienții vor putea plasa, în continuare, comenzile pe site themillionrosesromania.ro, însă pentru cei grăbiți și cu timpul limitat, showroomul din București le va veni în ajutor, întrucât vor putea vedea produsele sau plasa comanda direct în magazin.