Date de contact

Telefon

0786 200 124

Program

Luni - Vineri 10:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 18:00

The Million Roses este o poveste de succes a secolului 21, care a început cu o idee răspândită de oameni cu profesii diferite, aceea de a aduce fericire pe chipurile celor din jur.

The Million Roses a devenit, astăzi, un concept internațional, bazat pe calitatea ireproșabilă a produselor livrate și servicii la cele mai înalte standarde, combinate cu o abordare artistică și o strategie de marketing bine conturată.

The Million Roses și-a propus să redefinească clasicul design floral și să creeze ceva spectaculos, elegant și modern. Fiecare cutie în parte este făcută manual cu multă grijă și pricepere de către florari bine specializați, cu trandafiri de cea mai înaltă calitate, pentru ca aranjamentul oferit de dumneavoastră să impresioneze pe oricine.

Brandul The Million Roses s-a născut la Budapesta, pornind de la ideea unor tineri din variate domenii de activitate și cu profesii diferite. Ceea ce îi unea pe toți era pasiunea pentru flori, dar și spiritul antreprenorial și inovativ, asa că aceștia au fost primii care au creat conceptul de flori în cutie și flori criogenate, idee care a fost preluată imediat în toată lumea. În momentul de față, există flori în cutie sub diferite forme și nume, însă brandul The Million Roses este numele de referință în acest domeniu. Rețeaua a ajuns să aibă magazine în orașe importante precum Londra, Viena, Praga, Bratislava, chiar și pe continentul american, mai exact în Los Angeles și, în curând, chiar și în Dubai.

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • Bomboane de ciocolata Bomboane de ciocolată
  • Flori Flori naturale și criogenate
  • Sampanie Șampanie