Date de contact

Program

Luni - Vineri 10:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 18:00

Un mix unic de branduri, menit să pună în valoare stilul rafinat al fiecăruia dintre noi.

Casa Frumoasă Stores este un retailer de modă de lux, prezent încă din 1996 cu o rețea de magazine situate în cele mai bune locații din centrul orașului București.

Magazinul Casa Frumoasă din The Grand Avenue a fost deschis în 2001 și găzduiește branduri de lux precum Salvatore Ferragamo, Scabal, Eleventy, GranSasso, Jacob Cohen Jeans și multe altele.

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria modei de lux și se concentrează asupra conceperii, fabricării și vânzării de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și parfumuri pentru bărbați și femei, toate fabricate în Italia.

Eleventy se caracterizează prin linii elegante, detaliile creative și cele mai bune materiale italiene. Combinând designul etic cu eleganța italiană, Eleventy este un brand pentru bărbatul modern și rafinat.

GranSasso oferă produse lucrate manual din materiale naturale de înaltă calitate. Puloverele și cămășile Eleventy promit să devină elemente esențiale ale garderobei personale.

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • thin-1366_necklace Accesorii
  • Haine Haine
  • Încălțăminte