Date de contact

Program

L-S 11:00 - 20:00
D 11:00 - 18:00

De la autograful artistului la arta scrisului

În acel areal emoţional unde scrisul şi imaginile se întrepătrund, graţia unei curbe, energia unei semnături şi profunzimea cernelii sunt elementele ce definesc evoluţia pasiunii către scris a Caran d’Ache Geneve. Timp de un veac, adânc înrădăcinată în tradiţia manufacturii Elveţiene, compania a creat instrumente de scris şi o varietate de materiale pentru desen și pictură, recunoscute ca simboluri ale excelenţei.
Toate articolele sunt proiectate, dezvoltate și realizate în Geneva, folosind materiale prețioase, precum ruteniu, paladiu, platină, aur și lac de China. Edițiile limitate ale instrumentelor de scris Caran d’Ache, Astrograph, Caelograph, 1010 Timekeeper, sunt decorate cu diamante și alte pietre prețioase.

Arta de a darui
Bucuria de a oferi, de a împărtăşi...un sentiment ce persistă între amintiri...un dar este un gest de neuitat, sigiliul unui moment ce va rămâne etern special.
Un instrument de scris Caran d’Ache va captura emoţia dăruirii şi a relaţiei. Va fi un companion credincios ce înscrie cuvinte importante şi un dar cu personalitate. Multiplele posibilităţi de a personaliza un instrument de scris sau accesoriu de marochinarie sunt asigurarea că vor rămâne alături de proprietarul său.

Noul Boutique Atelier Caran d’Ache este un univers exclusiv, dedicat prezentării cu pasiune a instrumentelor de scris premium și Ediții Limitate, instrumente din gama Office Line, materiale pentru desen și pictură, dar și brichete, butoni și o varietate de produse din piele fină, cu un design elegant - portofele, etuiuri, curele, genți clasice și sport, serviete și multe altele. În zona de artă plastică și creativă, veți fi îndrumați în lumea creatoare a creioanelor și a materialelor de pictură de cea mai bună calitate, Swiss Made.

Servicii:
- Consiliere top-class
- Testări și demonstrații artistice ale materialelor de pictură și desen
- Personalizare prin gravură și tampografie, retail și corporate
- Servisarea și mentenanța instrumentelor de scris
- Tax free

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • Instrumente de scris Instrumente de scris
  • Produse personalizate Produse personalizate cu design exclusivist