Date de contact

Program

Luni - Sâmbătă 10:00 - 21:00

Cu mai mult de 90 de ani în urmă, doi danezi pe nume Peter Bang și Svend Olufsen întemeiau, în 1925, compania Bang & Olufsen, în localitatea Quistrup, Danemarca. Peste ani, acest brand avea să devină un simbol al inovației și al excelenței în industria audio-video.

Bang & Olufsen România vă permite să experimentați întregul potențial al televizoarelor de calitate superioară LCD, OLED 4K, sunetul excepțional oferit de boxe cu tehnologie de ultima generație, realizată de inginerii Bang & Olufsen, precum și caracteristicile inteligente unice ale sistemelor audio digitale.

În cei 15 ani de activitate în întreaga țară, echipa tehnică este răspunzătoare pentru instalarea, depanarea și mentenanța tuturor echipamentelor Bang & Olufsen, dar și de integrarea tehnologiilor audio-video pentru a vă oferi experiențe noi.

Reprezentând unul dintre cele mai cunoscute și admirate branduri audio-video din lume, showroomul nostru este dedicat prezentării și demonstrațiilor personalizate pentru întreaga gamă de produse realizate de specialiștii danezi.

În magazin se pot regăsi următoarele categorii de produse:

  • electronice audio Produse electronice audio-video de înaltă tehnologie
  • Produse personalizate Produse personalizate cu design exclusivist